Vervo jaunumi

Izvēles iespējas, ko SIA Vervo sniedz katram klientam

Izvēles iespējas, ko SIA Vervo sniedz katram klientam

Transporta veids, kas tiks izmantots, lai piegādātu kravu no punkta A uz B, būs atkarīgs no dažādiem faktoriem, piemēram, distances starp kravas iekraušanas un izkraušanas vietām, kravas veida un izmēra, kā arī no transporta pieejamības un tā cenas.

Piemērotākā transporta veida izvēle pašu spēkiem var būt ne tikai sarežģīta un laikietilpīga, bet arī ne līdz galam pārdomāta, tādējādi veicinot kļūdu pieļaušanu un līdz ar to – vēl lielākas izmaksas. Lai izvēlētos piemērotāko transporta veidu, vislabāk ir konsultēties ar SIA Vervo pieredzējušajiem loģistikas menedžeriem, kuri varēs sniegt padomus un palīdzēt izvēlēties vispiemērotākos risinājumus konkrētajai situācijai.

Šāds ir loģistikā visbiežāk pieprasītāko un izmantotāko transporta veidu sadalījums:

I.    Auto transports - transporta līdzekļi var būt gan mazie kravas busiņi, gan lielie kravas automobiļi. Šis transporta veids ir ļoti elastīgs un spēj piegādāt kravas līdz pat jūsu durvīm.

II.    Jūras transports - efektīvs, ja kravai nav nepieciešams nodrošināt steidzīgu piegādi. Jūras transporta priekšrocība ir tā mērogs - iespējams piegādāt lielas kravas uz attāliem galamērķiem.

III.    Dzelzceļš - tā priekšrocība ir spēja piegādāt lielu kravu daudzumu uz tāliem galapunktiem. Turklāt dzelzceļš ir arī videi draudzīgāks transporta veids nekā citi.

IV.    Gaisa transports - sastāda augstākas piegādes izmaksas, bet ir ļoti ātrs un var būt efektīvs, kad nepieciešams nodrošināt ātras piegādes. Šis transports ir īpaši svarīgs arī tad, kad jātransportē viegli bojājama vai ļoti vērtīga krava.

V.    Multimodālais transports – kombinēti dažādi transporta veidi, lai panāktu optimālu kravu transportēšanu. Piemēram, krava var tikt saņemta ar kravas automašīnu, piegādāta uz ostu, no kurienes to pēc tam transportē ar jūras transportu, kur tā atkal tiktu paņemta ar kravas automašīnu un piegādāta līdz galamērķim.

Kāpēc mūsu loģistikas menedžeri ir piemēroti jums?

Konsultēties ar loģistikas menedžeriem ir ātri uz izdevīgi, jo SIA Vervo profesionāļi ir eksperti savā jomā un ir specializējušies tieši loģistikas risinājumu meklēšanā un organizēšanā. Mūsu loģistikas menedžeri ir ieguvuši nepieciešamo izglītību un izmanto ar gadiem ilgi uzkrāto pieredzi loģistikas nozarē. Tādējādi, kad jūs konsultējaties ar loģistikas menedžeri, jums ir pieejamas viņu zināšanas un pieredze, kas nozīmē, ka jūs varat sagaidīt vēl efektīvākus un izdevīgākus risinājumus kravu pārvadājumu jomā.

Organizējot kravu pārvadājumu pašu spēkiem, jums būtu jātērē papildus laiks un resursi, lai iegūtu visu nepieciešamo informāciju un izveidotu visefektīvāko plānu, kas spētu nodrošināt optimālu kravas pārvadājumu risinājumu. Tādējādi, konsultējoties ar loģistikas menedžeriem, jums būs iespēja uzticēties viņu profesionalitātei, maksimizējot jūsu ieguvumu no kravas pārvadājumiem un citiem loģistikas risinājumiem.

Informācija, kas nepieciešama, lai organizētu kravu pārvadājumu jau šodien!

Lai loģistikas menedžeris varētu uzsākt jūsu kravas organizēšanu jau šodien, būs nepieciešams sagatavot atbildes uz šādiem jautājumiem:

1. Kāds ir kravas sastāvs un daudzums?

2. Kāda ir kravas atrašanās vietas adrese un kāda ir galamērķa adrese?

3. Kādi ir kravas izmēri un kāds ir kravas svars?

4. Kāds ir kravas piegādes laiks un datums?

5. Kādas ir jūsu kravas specifiskās prasības? (temperatūra, dažādi drošības noteikumi, u.c.)

Šīs atbildes palīdzēs mūsu loģistikas menedžeriem plānot kravu pārvadājumu, izvēloties optimālo transporta veidu, nosakot nepieciešamību pēc papildu drošības pasākumiem un plānojot izdevīgāko, ērtāko un drošāko maršrutu. Ja šī informācija būs pieejama, loģistikas menedžeris varēs uzsākt kravas organizēšanu jau šodien.

Kādas ir izmaksas, ar ko jums jārēķinās, veicot kravu pārvadājumu?

Kravu pārvadājuma izmaksas var ievērojami atšķirties atkarībā no vairākiem faktoriem, piemēram, attāluma starp sūtītāja un saņēmēja atrašanās vietām, kravas svara vai tilpuma, kā arī kravas veida, transporta veida un paša maršruta.

Turklāt, ja nepieciešams kravu pārvadājumu veikt uz NVS valstīm, tad jārēķinās ar to, ka cena būs augstāka nekā tad , ja kravu pārvadājums tiek veikts pa Eiropu. Izmaksas ietekmē papildus pakalpojumi - muitas formalitātes, kravas apdrošināšana, atļaujas, licences un citi.

Lai pieteiktu kravas pārvadājumu, sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv