Vervo jaunumi

Rimi Rīgas maratonā piedalījās arī SIA Vervo

Rimi Rīgas maratonā piedalījās arī SIA Vervo

Kā jau katru gadu, arī šogad SIA Vervo sportiskākie darbinieki piedalījās Rimi Rīgas maratonā, kas risinājās Rīgā 6. un 7. maijā. Uzņēmumu godam pārstāvēja 9 no uzņēmuma darbiniekiem, skrienot 10 un 5 km distances.

Rimi Rīgas maratons ir viens no lielākajiem un populārākajiem skriešanas pasākumiem Baltijā, kam piešķirta Pasaules Vieglatlētikas savienības prestižā zelta kvalitātes zīme. Maratona trase bija 42,195 km gara un sākās un beidzās pašā Rīgas centrā, līdz ar to dalībnieki vienlaikus varēja priecēt acis arī ar skaistajām Rīgas ainavām un Daugavu. Mūsu, SIA Vervo komandas dalībnieki piedalījās dažādu mērķu vadīti -  daži no mums skrēja individuālu rezultātu mērķu dēļ, savukārt citi piedalījās saliedēšanas un kopības sajūtas dēļ.

Visi SIA Vervo dalībnieki bija motivēti un labi sagatavoti, lai ne tikai aktīvi pavadītu saulaino svētdienu, bet arī sasniegtu personīgi uzstādītos mērķus. Mēs visi bijām iepriecināti par to, ka spējām palīdzēt viens otram un sasniegt savus individuālos mērķus, kā arī patīkami pavadīt laiku kopā.

Maratons ir ilgstoša skriešanas sacensību tradīcija, kas aizsākās Grieķijā, kad viens karavīrs skrēja no Maratonas līdz Atēnām, lai paziņotu par uzvaru pār persiešiem. Šis ceļojums bija 42,195 km garš, kas vēlāk kļuva par standarta maratona attālumu. Šodien maratoni tiek rīkoti visā pasaulē un tie ir kļuvuši par populāru sporta veidu, kas piesaista daudzus skriešanas entuziastus.

Turklāt maratoni piedāvā iespēju dažādām skriešanas kategorijām, piemēram, pusmaratonam un 10 km skrējienam, kas ir piemēroti gan pieredzējušiem skrējējiem, gan iesācējiem. Tas padara šo sporta veidu pieejamu visiem, neatkarīgi no viņu skriešanas pieredzes. Šajā Rimi Rīgas maratonā tika piedāvāta arī 5 km skriešanas distance, kā arī tika padomāts par pašiem mazākajiem, kuriem 6. maijā bija iespēja sevi pierādīt “Olimpiskajā bērnu dienā”.

Visbeidzot, piedaloties maratonā, cilvēki izjūt adrenalīna un endorfīnu pieplūdumu, kas var uzlabot garastāvokli un samazināt stresu. Tādējādi skriešana var būt ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski labvēlīga aktivitāte. 

Skriešana ir lielisks veids, kā uzlabot fizisko veselību un produktivitāti. Tas palīdz mums arī stiprināt savas komandas vienotību un veicināt veselīgu dzīvesveidu. Mēs esam lepni par to, ka varējām piedalīties šajā pasākumā, un ceram, ka nākamgad mūsu komanda būs vēl lielāka un vēl spēcīgāka!

Pēc aktīvas brīvdienu pavadīšanas mēs, SIA Vervo, turpināsim efektīvi strādāt, lai nodrošinātu izdevīgākos kravu pārvadājumus un citus loģistikas pakalpojumus mūsu klientiem. Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv