Vervo jaunumi

Igaunijas prezidenta vizīte Latvijā

Igaunijas prezidenta vizīte Latvijā

Šī gada 24. aprīlī Igaunijas prezidents Alars Kariss ieradās vizītē Latvijā. Vizītes laikā Igaunijas prezidents Kariss un Latvijas prezidents Egīls Levits apsprieda tēmas kā – Somijas un drīzumā arī Zviedrijas iestāšanās NATO, kā arī par projektu “Rail Baltic”, piedalījās Latvijas un Igaunijas uzņēmuma forumā – "From Connectivity to Entrepreneurial Creativity". Un šodien Igaunijas prezidenta plāns ir uzrunāt Latvijas Saeimas deputātus, kā arī apmeklēt Inčukalna pazemes gāzes krātuvi.

SIA Vervo darbojas loģistikas nozarē kopš 2008. gada un nodrošinām patstāvīgus kravu pārvadājumus uz un no Igaunijas. Igaunijas un Latvijas ekonomiskās attiecības ir stabilas jeb tirdzniecības apjoms eksportā un importā ir top 3 valstu skaitā. 

SIA Vervo 2016. gada 18. maijā veidojot Vervo Group atvēra Igaunijas pārstāvniecību - VERVO EESTI OÜ. Šis solis ir bijis veiksmīgs, jo “Äripäeva” veidotajā uzņēmumu attīstības konkursā “Gazelli kongress”, esam starp top 1% straujāk augošākajiem uzņēmumiem Igaunijā. Uzņēmums aktīvi darbojas ar skandināvijas valstīm un ik gadu sadarbības attiecības ar Zviedriju, Somiju un citām valstīm tiek nostiprinātas un kļūs ciešākas. Igaunijas trešais lielākais eksporta partneris ir Zviedrija. 2022. gadā eksports uz Zviedriju sasniedza 1.96 miljardus eiro, bet imports no Zviedrijas sasniedza 1.73 miljardus eiro. 

Vervo Group nodrošina loģistikas pakalpojumus Latvijā, Igaunijā, Polijā, Ķīnā un Apvienotie Arābu Emirātos - Dubaijā. Uzņēmums darbojas plaši un globāli. Un šodien ik vienam mūsu klientam piedāvājam kravu pārvadājumus visā pasaulē. Mēs rūpējamies par to, lai klientiem biznesa attīstība neapstājas, tāpēc mēs parūpēsimies par visu, lai jūsu uzticētā krava sasniegtu droši, ērti un izdevīgi galamērķi. 

Sazinieties ar mums jau šodien, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Uzticams loģistikas partneris.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv