Vervo jaunumi

Beramkravu pārvadājumi

Beramkravu pārvadājumi

Sia Vervo specializējas ne tikai uz auto tranpsortēšanu vai kādu citu kravu pārvadājumu, bet arī uz beramkravu pārvadājumu. Beramkravas ir liels preču daudzums, kas tiek transportēts bez iepakojuma. To parasti transportē izmantojot speciālu konteineru , un tās var būt dažāda veida.

Beramo kravu veidi:

1. Sausā beramkrava: Šīs kravas tiek transportētas visbiežāk ar konteineri, izmantojot lieliskās iespējas gan iekraut, gan izkraut šīs beramkravas termināļos. Šis ir visiecienītākais veids, jo sausā veidā beramkravas iekraujot vai izkraujot veidojas kaitīgi putekļi un cita veida kaitīgas vielas un lai pēc iespējas mazāk iesaistītu cilvēka resursu ir viss izveidots ar mehānismu. Vispopulārākās beramās kravas veidi: 

  • Graudaugi
  • Ogles
  • Cements
  • Mēslojumi

2. Šķidrā beramā krava: Šajā kategorijā ietilpst šķidrumi, piemēram, eļļas, nafta, ķīmiskie vielas un bīstamas vielas. Tās tiek transportētas lielos konteineros vai tvertnēs, taču lai nebūtu starpgadījumi ir jāveicina pirms iekraušanas pārbaudes un sagatavošanas darbus, lai veicot kravu pārvadājumu netiktu pieļautas kļūdas un šķidrā krava neizlīst no konteinera vai tvertnes.

Beramkravu transporta veidi:

1. Auto transporta līdzekļi: Tas ir visbiežāk sastopamais veids, kā transportēt beramās kravas, jo tas ietver kravas mašīnas vai kravas automašīnas lietošanu. Auto transporta līdzekļi piedāvā elastību, uzticamību un piekļuvi attālos reģionos.

2. Dzelzceļa transporta līdzekļi: Dzelzceļa transportu izmanto, lai transportētu lielus apjomus ar beramkravām. Uzņēmumi veicot pasūtījumu ar kravu piegādi lielos daudzumus visbiežāk izvēlās šo veidu, jo ar dzelzceļu samazina CO2 iznešus.

3. Jūras transports: Šī metode ietver beramkravu transportēšanu gan ar 20 pēdu, gan ar 40 pēdu lieliem konteineriem. Jūras kravu pārvadājumu izmanto, kad nav steidzīga piegāde, kā arī, ja ir nepieciešams kravu pārvadājums starp tāliem reģioniem.

SIA Vervo darbojas vairāk kā 14 gadus loģistikas nozarē. Mūsu speciālistu pieredze palīdzēs atrisināt jeb kāda veida jautājumus par beramo kravu veidiem un dokumentiem. Katrs mūsu klients tiek apkalpots ar individuālu pieeju, jo saprotam, cik svarīgi ir ieguldīt laiku savā biznesā un nekoncentrēties uz kravu pārvadājumu.

Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv