Vervo jaunumi

Vasara tuvojas – kā tiek veikti ūdens motociklu pārvadājumi?

Ūdens motociklu pārvadājumi

Lai gan vasara varam izbaudīt tikai dažu mēnešu garumā, tās siltajos mēnešos mēs visi vēlamies izmantot katru brīdi, lai baudītu saulainos un siltos laikapstākļus. Daudzi izmanto iespēju un iegādājas sev ūdens motociklus un citus ūdens atribūtus, lai baudītu vasaras atvaļinājumu uz ūdens!

Ūdens motocikli ir lielisks veids, kā pavadīt laiku uz ūdens gan vienatnē, gan kopā ar draugiem un ģimeni. Šie aizraujošie un ātrie transportlīdzekļi sniedz iespēju piedzīvot neaizmirstamas emocijas un baudīt brīvības sajūtu uz ūdens. 

Tomēr, kad jūs esat iegādājies savu jauno ūdens motociklu gan no ārzemēm, gan tepat, Latvijā, jums būs nepieciešams atrisināt vēl vienu jautājumu - kā to transportēt līdz jūsu izvēlētajai ūdenstilpnei vai uzglabāt tādā vietā, kur tas būs drošībā. Šajā gadījumā, jums būs nepieciešama uzticama loģistikas firma, kas nodrošinās jūsu ūdens motocikla drošu pārvadājumu uz jebkuru nepieciešamo atrašanās vietu.

SIA Vervo nodrošina regulārus kravu pārvadājumus kopš 2008. gada visdažādākā veida kravām, tajā skaitā arī ūdens motocikliem. Šoreiz tas tika transportēts no Zviedrijas uz Latviju, un pārvadājums ilga 2 dienas. Iekraušana tika veikta ar pacēlāju, savukārt, kad tas tika nogādāts galamērķī pie klienta, tas tika izkrauts, izmantojot rampas. Ūdens motocikla treileris tika nostiprināts ar kravas siksnām jeb “štropēm”.

Izvēloties loģistikas partneri, ir svarīgi ņemt vērā daudzus faktorus, piemēram, cenu, pieredzi, piegādes laiku un drošību. Lai nodrošinātu jūsu ūdens motocikla drošu transportēšanu, jums jāizvēlas pieredzējis uzņēmums – SIA Vervo. Tas nodrošinās to, ka jūsu ūdens motocikls tiek pareizi sagatavots un droši pārvadāts līdz galamērķim.

Šī ūdens motocikla transportēšanu viens no mūsu loģistikas menedžeriem Kristaps Rubcovs. Loģistikas nozarē viņš strādā jau vairāk nekā 5 gadus. Viņam patīk jauni izaicinājumi un interesantas kravas. Viena no Kristapa iecienītākajām kravām, kurām jānodrošina kravu pārvadājumi. Ir tieši dažāda tehnika. Sarežģītu jautājumu risināšana viņam sagādā gandarījumu. Kristaps vienmēr tur doto vārdu, ierodas laikā un spēj atrast izdevīgākos piedāvājumus.

SIA Vervo komanda sastāv no pieredzējušiem un profesionāliem loģistikas menedžeriem, kuri palīdz atrast izdevīgāko risinājumu katra klienta situācijai. Šajā gadījumā, lai ūdens motocikla pārvadājums būtu izdevīgāks, tas tika vests kopā ar citām kravām, izmantojot salikto kravu pakalpojumu.

Kopumā, vasaras sezonā, kad vēlaties izbaudīt ūdens atrakcijas, iegādājoties ūdens motociklu, jums jāpievērš uzmanība ne tikai iegādes procesam, bet arī tam, kā to transportēt un uzglabāt. Lai nodrošinātu drošību un uzticamību, ir svarīgi izvēlēties uzticamu loģistikas partneri, kas nodrošinās drošu pārvadājumu jūsu ūdens motociklam. Tādējādi jūs varēsiet baudīt aizraujošas un neaizmirstamas vasaras atvaļinājuma atmiņas uz ūdens!

Sazinieties ar Kristapu jau tagad, rakstot e-pastu uz: logistika@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 228 45 668 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv