Vervo jaunumi

Ēnu diena 2023

Ēnu diena 2023

Šī gada 5. aprīlī SIA Vervo uzņēma skolēnus un studentus. Ēnu dienas projektā SIA Vervo piedalās katru gadu, lai starp jauniešiem veicinātu lielāku izpratni un saprašanu par nākotnes profesijas izvēli, kā arī popularizētu iespējas transporta un loģistikas nozarē. Loģistika ir svarīga nozare, kas nodrošina arī citu industriju veiksmīgu darbību. Tā palīdz nodrošināt to, ka veikala plaukti ir pilni, muzeju eksponātu papildināti, medicīnas preču piegādātas un citi mūsdienas nepieciešami procesi – organizēti. 

Ēnu diena 2023 SIA Vervo apmeklēja jaunieši gan no skolām, gan tehnikumiem ne tikai no Rīgas, bet arī citām Latvijas pilsētām, piemēram - Jelgavas Valsts ģimnāzija, Rīgas Tirdzniecības profesionālā vidusskola, Rīgas Valsts tehnikums un Rīgas Purvciema vidusskola. Lai Ēnu diena būtu ne tikai interesants piedzīvojums, bet arī vērtīgi pavadīts laiks, visas dienas garumā ēnotājiem bija izstrādāts plāns, kas veicināja zināšanu nostiprināšanu, jaunas pieredzes iegūšanu un izpratnes gūšanu par loģistikas nozari. 

SIA Vervo ir laba izvēle, kurā gūt izpratni par nozares darbību un loģistikas menedžera pienākumiem, jo SIA Vervo darbojas loģistikas menedžeri ar vairāk kā 14 gadu pieredzi. Uzņēmums darbojas jau kopš 2008. gada. SIA Vervo piedāvā visa veida transporta pakalpojumus, veicot kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 valstīm. Mums ir svarīgs katrs klients, tāpēc nodrošinām bezmaksas konsultāciju, kā arī esam pieejami 24/7. 

Ierodoties SIA Vervo, topošie loģistikas speciālisti jeb skolēni iepazinās ar SIA Vervo uzņēmumu. Prezentāciju par uzņēmumu sniedza loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska. Prezentācijā tika minēti uzņēmuma galvenie uzdevumi, ikdienas situācijas, ar ko saskaras loģistikas menedžeri, kā arī uzdoti jautājumi, kas ļāva studentiem pārbadīt savas iegūtās zināšanas. 

Pēc prezentācijas skolēni devās iepazīt SIA Vervo darba vietas struktūru. Jāatzīst, ka vairums skolēnu izteica viedokli, ka ir ļoti noderīgi, ka uzņēmums darbojas ar atvērtā ofisa metodi, kas veicina lielāku komunikāciju un atbalstu starp kolēģiem. 

Pēc ofisa iepazīšanas skolēniem tika dota iespēja visus sev interesējošus jautājumus uzdot mūsu profesionālajiem loģistikas menedžeriem individuāli. Skolēni iepazina ikdienas pienākumus, izmantotos darba līdzekļus un programmas, kā arī uzzināja to, cik dinamiska ir ikdiena loģistikas sfērā.

Mēs esam priecīgi par iespēju sniegt jauniešiem un nākotnes loģistikas nozares entuziastiem iespēju iepazīt nozari tuvāk, saprast to, kādas īpašības viņiem palīdzēs nodrošināt veiksmīgu karjeras izaugsmi.

Sazinieties ar SIA Vervo, lai saņemtu bezmaksas konsultāciju par kravu pārvadājumu pakalpojumiem. Mūsu pieredzējušie loģistikas menedžeri vienmēr ir pieejami, lai sniegtu detalizētu informāciju par labākajām transporta iespējām un cenu politiku, kas atbilst jūsu individuālajām kravas vajadzībām. Sazinieties ar mums un piesakiet kravu pārvadājumu jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv