Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz Kazahstānu tranzītā caur Turciju

Kravu pārvadājumi uz Kazahstānu tranzītā caur Turciju

Kazahstāna ir nozīmīga Latvijas sadarbības partnervalsts Centrālāzijā, kas plaši tiek izmantota kā tranzītvalsts, kā arī loģistikas un transporta nozares partnere. Pēc platības tā ir 9. lielākā valsts pasaulē, kā arī pati lielākā Centrālāzijā. Viena no interesantākajām lietām, ar ko tā izceļas, ir tās nacionālais dzēriens – zirgu piens.

SIA Vervo piedāvā dažāda veida kravu pārvadājumus no Latvijas uz Kazahstānu un otrādi, tajā skaitā ar sauszemes, gaisa un jūras transportu. Piegādes izmaksas ir atkarīgas no dažādiem faktoriem, piemēram, svara, preču veida, galamērķa un piegādes laika. Sauszemes autotransporta veids ir populārākais un ātrākais veids, kā transportēt preces no Latvijas uz Kazahstānu, kā arī tas ir lētāks veids salīdzinājumā ar gaisa un jūras transportu.

Galvenais maršruts, ko pašreiz izmanto, lai nodrošinātu kravu pārvadājumus uz Kazahstānu un atpakaļ, ir tranzītā caur Turciju. 

Alternatīvs maršruts ir tranzītā caur Krieviju, taču šajā gadījumā viens no svarīgākajiem kravu pārvadājumu aspektiem ir produkta veids, kas tiek importēts vai eksportēts. Ja kravas transportēšanai Krievija tiek izmantota kā tranzītvalsts, Krievijas agresijas piemēroto sankciju dēļ daļai no precēm tiek piemērots transportēšanas aizliegums, līdz ar to, izmantojot attiecīgās preces kodu, tiek pārbaudīts, vai tā nav sankciju sarakstā.

SIA Vervo transporta un loģistikas pakalpojumi ietver arī izcilas muitas un robežu apstrādes procedūras, kas nodrošina ātru un drošu robežu šķērsošanu importētajām un eksportētajām precēm starp Kazahstānu un Latviju. SIA Vervo loģistikas menedžeri parūpēsies par to, lai jums nevajadzētu uztraukties ne tikai par pašu pārvadājumu, bet arī visiem ar to saistītajiem dokumentiem un formalitātēm.

Populārākās importa preces no Kazahstānas uz Latviju iekļauj dažādus kokvilnas audumus, melones, saldētas zivis, rapšu vai ripšu sēklas, kviešus un rudzus un daudzas citas. Savukārt Latvijas eksports uz Kazahstānu sastāv no tādām precēm kā dažādām elektriskajām iekārtām, brētliņām vai šprotēm, magoņu sēklām, medikamentiem un dažādiem citiem produktiem.

SIA Vervo ir uzticams transporta un loģistikas pakalpojumu sniedzējs, kas piedāvā visaptverošus kravu pārvadājumu pakalpojumus starp Latviju un Kazahstānu. Ar SIA Vervo pakalpojumiem jūs varēsiet veikt drošu un ātru preču transportu. 

Sazinieties ar SIA Vervo, lai saņemtu bezmaksas konsultāciju par kravu pārvadājumu pakalpojumiem starp Kazahstānu un Latviju. Mūsu pieredzējušie loģistikas menedžeri vienmēr ir pieejami, lai sniegtu detalizētu informāciju par labākajām transporta iespējām un cenu politiku, kas atbilst jūsu individuālajām kravas vajadzībām. Sazinieties ar mums un piesakiet kravu pārvadājumu jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nekādā veidā neatbalsta Krievijas agresiju pret Ukrainu un darbojas pēc likumiem, kas noteikti Latvijā un Eiropas Savienībā. Jau kopš 2008. gada mēs nodrošinām kravu pārvadājumus visā Eiropā, kā arī citās pasaules valstīs.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv