Vervo jaunumi

Solis tuvāk līdz finālam

Solis tuvāk finālam!

Izslēgšanas spēles Entuziastu basketbola līgas Izaicinājuma kausā uzsākusi "Vervo" komanda. Pirmā kārta jeb astotdaļfināls izvērtās emocijām pilns, jo bija viss, ko varēja vēlēties – spriedze, negatīvas un pozitīvas emocijas. "Vervo" izdevās atspēlēt 22 punktu deficītu un iekļūt ceturtdaļfinālā, kur būs jātiekas ar komandu, kas pirms gada uzvarēja 3. līgā.

Tā kā "Vervo" regulāro sezonu pabeidza 8. vietā, automātiska vieta ceturtdaļfinālā netika garantēta. Bija jāspēlē astotdaļfinālā, kur gaidīja duelis ar BK "NARM". Uzvarētājs tika noskaidrots divu spēļu summā, tāpēc ne uz brīdi nevar palaisties, tomēr "Vervo" aizvadīja ļoti sliktu pirmā mača otro puslaiku, jo divu punktu deficīts, kas bija pēc pirmā puslaika, aizgāja līdz pat -20, taču atbildes mačā gaidīja uzdevums atspēlēt 15 punktus.

Aizvadītajās brīvdienās nemaz tik labi ar lielo mīnusu atspēlēšanu sākumā neveicās. Pirmajā puslaikā "NARM" neļāva "Vervo" aizdoties pārāk tālu, turklāt pirms atlikušajām 20 minūtēm starpība summā joprojām bija 15 punkti. "Vervo" gan lieliski aizvadīja trešās ceturtdaļas pirmās minūtes, jo ar 11:0 izrāviena palīdzību izdevās pārņemt vadības grožus summā. Uz brīdi "NARM" atguvās, tomēr ceturtajā ceturtdaļā atkal dominēja "Vervo", kas beigās uzvarēja ar 24 punktiem jeb summā +9!

Neapturams šajā sērijā "Vervo" komandā bija Jānis Dumburs. Ja pirmajā mačā viņš guva 30 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, tad atbildes spēlē Dumburs bija vēl produktīvāks, gūstot 43 punktus un izcīnot atkal 14 bumbas, kā arī atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Otrs rezultatīvākais bija Artūrs Kramiņš, kuram attiecīgi 14 un 22 punkti.

Ceturtdaļfinālā "Vervo" gaida nopietns pārbaudījums "Farmers Paradise" izskatā. Komanda, kas savulaik godalgas izcīnījusi gan 4., gan 3. līgā, regulārajā sezonā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu. Vienu reizi šosezon "Vervo" un "Farmers Paradise" tikās savā starpā. Tas notika 26. novembrī, kad "Zaļie" visu laiku bija iedzinējos, galotnē dzinās pakaļ, bet piedzīvoja sāpīgu neveiksmi ar 65:66.

Pirmais mačs norisināsies svētdien, 26. martā plkst. 15.00 SC "Mežaparks". Gaidīsim līdzjutējus, jo atbalsts būs ļoti svarīgs!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv