Vervo jaunumi

Traktortehnikas pārvadājumi

Traktortehnikas pārvadājumi

Marts ir klāt, un tas iezīmē pavasara iestāšanos un vasaras tuvošanos. Jau drīz risināsies dažādi dārza darbi, teritorijas labiekārtošana, talkas un citi pavasara darbi. Zemniekiem un citiem lauksaimniekiem tas nozīmē, ka jāsāk gatavoties ražas sezonai – zemes apstrādei, sēšanas darbiem un citu pienākumu izpildei. Taču, lai tas noritētu sekmīgi, neiztikt bez traktortehnikas, kombainiem, sējmašīnām un cita veida tehnikas, kas uzlabo zemnieku darba efektivitāti un palīdz iegūt labāku ražu.

Jāņem vērā, ka lauksaimniecības tehnikas transportēšana ir rūpīgs process, kas Jums var sagādāt dažādus pārbaudījumus. Traktori, kombaini, sējmašīnas, kultivatori un citas iekārtas var būt dažāda svara un izmēra. Tāpēc, lai šīs tehnika vienības sekmīgi nogādātu līdz attiecīgajam darba laukam, ir jāsadarbojas ar uzticamu loģistikas partneri un jāizvēlas pareizs kravu pārvadājumu veids. Tie var būt gan dažādi transporta, gan pārvadājumu veidi, atkarībā no kravas izmēra – pilnas kravas, saliktas kravas, negabarīta kravas un citas. Katram kravu pārvadājuma veidam līdzi seko virkne priekšnosacījumu, kurus vēlams ievērot veiksmīgas iekārtu transportēšanas veikšanai.

Loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus jau vairāk nekā 10 gadus ne tikai Eiropā, bet arī uz un no trešajām pasaules valstīm. Mēs klientiem sniedzam iespēju veltīt viņu laiku uz savu uzņēmumu attīstību, nedalot uzmanību ar blakus procesiem. Mūsu pieredzējušie loģistikas menedžeri katram klientam sniedz individuālu bezmaksas konsultāciju un saziņu ar klientiem nodrošina arī ārpus darba laika.

Mēs izprotam zemnieku un citu lauksaimnieku atbildību un viņu darba svarīgumu, jo ražas sēšanai, apstrādei un novākšanai ir jāvelta liela uzmanība. Darbi nedrīkst iekavēties, lai raža netiktu sabojāta. Tāpēc mēs piedāvājam kravu pārvadājumus uz un no visdažādākajām pasaules malām. Jūsu uzdevums būs mums nodot informāciju par attiecīgās tehnikas iekārtas parametriem, kā arī nepieciešamo piegādes adresi, un mēs parūpēsimies par to, lai Jūsu tehnika attiecīgajā galamērķī tiktu nogādāta drošā, ātrā un izdevīgā veidā. Mūsu loģistikas speciālisti ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi palīdzēs nodrošināt arī visas dokumentu formalitātes.

Mūsu profesionālā un draudzīgā darbinieku komanda vienmēr ir gatava palīdzēt un atbildēt uz jebkādiem jautājumiem.  Mēs uzskatām, ka lieliska klientu apkalpošanas kvalitāte ir veiksmīga uzņēmējdarbības atslēga, tāpēc strādājam pie augstas apmierinātības līmeņa saglabāšanas katram klientam.

SIA Vervo ir gatavs atbalstīt lauksaimniekus un citus uzņēmumus ar dažādām kravu pārvadājumu vajadzībām un iespējām. Mēs esam uzticams un profesionāls transporta un loģistikas uzņēmums, kas vienmēr ir gatavs veikt papildus jūdzi. Sazinieties ar mums un piesakiet kravu pārvadājumu jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv