Vervo jaunumi

Logu un durvju transportēšana

Logu un durvju transportēšana

Kā jau zināms, visi kravu pārvadājumi ir jāveic ar vislielāko rūpību, taču ir preces, kuru transportēšanai ir jāpievērš īpaši liela uzmanība. Vienas no šīm precēm ir logi un durvis. To stiklojums var padarīt tos par ļoti trausliem un viegli bojājamiem priekšmetiem, tādēļ nepieciešams ievērot papildus drošības darbības, lai nodrošinātu to drošu transportēšanu.

Pirmkārt, ir jāizvēlas atbilstošs transportlīdzeklis, kas spēj nodrošināt drošus šo preču pārvadājumus. Viens no piemērotākajiem un izdevīgākajiem variantiem ir slēgta tipa kravas automobilis vai piekabe, kas nodrošina aizsardzību pret laikapstākļiem, negaidītiem sitieniem uz ceļa vai citiem ārējās vides ietekmē radītiem bojājumiem.

Otrkārt, pirms logu un durvju transportēšanas ir svarīgi tos pareizi sagatavot pārvadājumam un iepakot. Nepieciešams pārliecināties, ka tie transportlīdzeklī ir droši nostiprināti, izmantojot, piemēram, kravas siksnas. Papildus tam ir svarīgi noņemt visus papildu elementus, kas varētu radīt šo priekšmetu bojājumus, piemēram, rokturus vai citus piederumus.

Treškārt, lai nodrošinātu drošu transportēšanu, ir jāizmanto preces aizsargājoši materiāli, piemēram, burbuļplēve, putuplasts vai citi materiāli, kas novērš jebkādu logu un durvju savstarpēju saskari vienam ar otru un citām precēm, kas tiek pārvadātas konkrētajā pārvadājumā. Pārvadājuma laikā dažādi aizsargmateriāli tos palīdz pasargāt ne tikai no iespējamiem triecieniem, bet arī jebkādiem skrāpējumiem, kas var rasties pārvadājuma laikā vai iekraušanas un izkraušanas procesā.

Ceturtkārt, ja logi un durvis ir jātransportē lielā attālumā, ir svarīgi tos regulāri pārbaudīt un nodrošināt, ka tie ir pasargāti no visiem iespējamiem bojājumiem. Šajā gadījumā noderēs caurspīdīgi aizsargmateriāli, jo, pateicoties tiem, jebkurā brīdī būs iespējams noteikt, vai pēkšņas bremzēšanas dēļ vai citu neparedzētu notikumu laikā uz ceļa krava nav bojāta. Turklāt ir jāpārliecinās, ka tiek ievēroti visi transportēšanas ierobežojumi un noteikumi, piemēram, maksimāli pieļaujamais svars, kā arī garums un platums, kas atļauts konkrētajā transportlīdzeklī. 

Arī Latvija veic logu un durvju eksportu un tas ir viens no svarīgākajiem Latvijas eksporta veidiem. Logu rāmji tiek ražoti no tādiem materiāliem kā koks, plastmasa, metāls un citi. Latvijas uzņēmumi, kas nodarbojas ar logu un durvju ražošanu, veic augstas kvalitātes un izturības preču izveidi, kas padara tos pieprasītus ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs. Logi un durvis no Latvijas tiek eksportēti uz vairākām valstīm, piemēram, Zviedriju, Norvēģiju, Vāciju, Lielbritāniju, Nīderlandi un citām valstīm.

Precēm, kas ir īpaši neaizsargātas pret plaisām un citiem iespējamiem bojājumiem, piemēram, kā šajā gadījumā - logiem un durvīm, ir vērts izmantot papildu loģistikas pakalpojumu - kravas apdrošināšanu. Kravas apdrošināšanas gadījumā jebkādu negaidītu notikumu, piemēram, kravas bojājumu vai zādzības gadījumā jūs būsiet pasargāts no neparedzētiem materiāliem zaudējumiem.

Uzticiet kravu pārvadājumus profesionāļiem!

SIA Vervo ir pilna spektra loģistikas uzņēmums, kas kopš 2008. gada organizē un veic regulārus kravu pārvadājumus un visus ar tiem saistītos loģistikas procesus. Ar profesionāliem speciālistiem, kuri pārzina visas nianses un priekšnosacījumus veiksmīgai logu, durvju un citu preču transportēšanai, jūs varēsiet nodrošināt drošus un izdevīgus kravu pārvadājumus. Sazinieties ar mums jau tagad - rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv