Vervo jaunumi

Izvēloties profesionālu loģistikas partneri, pārvākšanās process norit bez raizēm!

Izvēloties profesionālu loģistikas partneri, pārvākšanās process norit bez raizēm!

Pārvākšanās var būt sarežģīts process, kas saistīts ar daudziem izaicinājumiem un var būt stresa pilns gan personīgajā, gan profesionālajā ziņā. Tomēr, pareizi plānojot un organizējot pārvākšanās procesu, tas var kļūt par interesantu pieredzi, kas uzlabo personīgās dzīves kvalitāti vai uzņēmuma darbības efektivitāti jaunā darba vidē.

Neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu pārvākšanās iemesls – darba vietas maiņa, izaugsme izglītības jomā, ģimenes pieaugums vai uzņēmuma nepieciešamība pēc plašākām telpām, SIA Vervo ir loģistikas partneris, kas palīdzēs ne tikai ar transporta nodrošināšanu, bet arī ar zinošiem darbiniekiem, kuri iepakos un pārvietos kastes un citus priekšmetus uz kravas mašīnu, lai tālāk tās tiktu nogādātas jaunajās telpās un jūs tikmēr varētu koncentrēties uz sev svarīgākiem darbiem.

Pārvākšanās var būt gan savas valsts vai pat pilsētas robežās, gan arī plašākā rādiusā, organizējot starptautisko kravas transportēšanu. Lielākajā daļā gadījumu SIA Vervo pārvākšanās procesi tiek pieprasīti Rīgā un Rīgas rajonā, taču jūsu mantu transportēšana iespējama arī tālākā rādiusā, sasniedzot pat visattālākos reģionus. Lielākoties tiek veikta personīgo mantu, grāmatu, mēbeļu, biroja galdu un krēslu pārvietošana, kā arī citu nepieciešamo priekšmetu transportēšana.

Loģistikas pakalpojums – pārvākšanās process ietver visu nepieciešamo, lai nodrošinātu preču un citu kravu transportēšanu no vienas vietas uz citu. Viena no loģistikas menedžerēm, kura specializējas tieši pakalpojumā – pārvākšanās process – ir Santa Grišuļonoka.

Tālāk lasiet par to, kā plānot un vadīt pārvākšanās procesu, lai tas būtu pēc iespējas veiksmīgāks un kādus posmus pakalpojumā pārvākšanās process varam nodrošināt mēs, SIA Vervo:

  • Kravas transporta organizēšana: SIA Vervo nodrošinās transportu, izmantojot kravas automašīnu vai nepieciešamības gadījumā citu transportlīdzekli, piemēram, busiņu, vilcienu, konteinera pārvadājumu ar kuģi, prāmi vai lidmašīnu. Tiks izstrādāts nepieciešamais maršruts un nodrošināta kravas iekraušana un izkraušana.
  • Noliktavu pakalpojumi: Ja jums būs nepieciešams mantas uzglabāt, SIA Vervo nodrošinās noliktavas pakalpojumus jeb kravu glabāšanas pakalpojumus. Tas var tikt nodrošināts noliktavā vai uzglabāšanas telpā, kas atrodas pie kādas no ostām, lidostām vai autoceļiem.
  • Kravu apdrošināšana: SIA Vervo piedāvā arī kravu apdrošināšanu, lai nodrošinātu to, ka jūsu krava ir drošībā un apdrošināta pret zaudējumiem, kas var rasties transportēšanas laikā, neparedzētu situāciju gadījumā.
  • Formalitāšu organizēšana: SIA Vervo nodrošinās arī visus nepieciešamos dokumentus un formalitātes, piemēram, muitas procedūras un kravu pārbaudes.

Šī ir tikai daļa no transporta un loģistikas pakalpojumiem, ko SIA Vervo loģistikas menedžere Santa var organizēt, lai parūpētos par to, ka jūsu pārvākšanās process norit bez raizēm. Atkarībā no jūsu vajadzībām, iespējams nodrošināt arī, piemēram, kravu iepakošanu un marķēšanu. 

Santa Grišuļonoka ir ieguvusi augstāko izglītību transporta un biznesa loģistikā un SIA Vervo strādā jau kopš 2015. gada. Viņa ir attīstījusi savu darbības spektru, iegūstot arī muitas brokera sertifikātu. Santa ir mērķtiecīga un atsaucīga loģistikas menedžere, kuras mērķis katram klientam atrast piemērotāko risinājumu attiecīgajam kravu pārvadājumam vai citam loģistikas pakalpojumam. Brīvajā laikā Santai patīk ceļot un pavadīt laiku ar ģimeni.

SIA Vervo ir pilna spektra loģistikas uzņēmums, kas kopš 2008. gada organizē un veic regulārus kravu pārvadājumus un visus ar tiem saistītos loģistikas procesus, tajā skaitā pārvākšanās procesu izpildi un personīgo mantu pārvadājumus. Ar profesionāliem speciālistiem, kuri pārzina visas nianses un priekšnosacījumus veiksmīgai pārvākšanās izpildei, pārvākšanās process jums nesagādās raizes.

Nodrošiniet savu pārvākšanās procesu un konsultējieties ar speciālistiem, lai tas noritētu veiksmīgi. Sazinieties ar Santu jau tagad, zvanot pa tālr. nr.: +371 244 29 788 vai sūtot e-pastu uz: import@vervo.lv.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv