Vervo jaunumi

Kādas ir 10 izstādes, ko vērts apmeklēt šogad?

Kādas ir 10 izstādes, ko vērts apmeklēt šogad?

Izstāžu apmeklēšana sniedz iespēju vienuviet iepazīties ar noteiktas nozares uzņēmumiem vienuviet un tas ir interesants veids, kā pavadīt brīvdienas, smeļoties iedvesmu un jaunas zināšanas hobiju, profesionālajā un citās dzīves jomas. Visbiežāk izstādes ir vieta, kur iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām un inovācijām konkrētajā nozarē. Piemēram, loģistikas izstādes bieži sniedz ieskatu jaunākajās tehnoloģijās, rīkos un procesos, kas var uzlabot darba efektivitāti. Tā ir arī lieliska vieta, lai satiktos ar nozares ekspertiem, nodibinot jaunus biznesa kontaktus un paplašinot sadarbības iespējas. Tajās ir iespējams ne tikai atrast sadarbības partnerus, bet arī iepazīstināt potenciālos klientus ar savu produktu vai pakalpojumu.

Mēs, SIA Vervo, esam sagatavojuši izstāžu ceļvedi, kas ietver 10 izstādes, kuras noteikti būtu vērts apmeklēt 2023. gadā gan Latvijas robežās, gan citviet pasaulē.

Kādas tās ir?

1) “Māja 2023” 

Laiks: 23.-26. marts

Vieta: Rīga, Ķīpsala

Starptautiskā būvniecības industrijas izstāde. Tā ir piemērotākā vieta, kur uzzināt par aktualitātēm būvniecības nozarē, atklāt jaunākās celtniecības tendences, kā arī veicināt dialogu un atrast partnerus starp būvniecības un citu saistītu nozaru profesionāļiem un galapatērētājiem Baltijā, Āzijā, Rietumeiropā un Austrumeiropā.

2) “Pavasaris 2023”

Laiks: 13.–15. aprīlis

Vieta: Rāmava 

Starptautiskā Lauksaimniecības biznesa izstāde, kurā jau pavasarī būs iespējams uzzināt par jaunākajām aktualitātēm augkopībā, lopkopībā, dārzkopībā, celtniecībā un vides labiekārtošanā, smeļoties iedvesmu jaunajai sezonai.

3) “Auto”

Laiks: 28.-30. aprīlis, 

Vieta: Rīga, Ķīpsala

Starptautiskā autoindustrijas izstāde, kas ir lielākā autoizstāde Baltijā. Tajā varēs iepazīties ne tikai ar jaunākajiem vieglajiem automobiļiem, bet smelties iedvesmu arī sava uzņēmuma attīstībai. Izstādē būs iespējams aplūkot komerctransporta risinājumus, atrast piekabes un puspiekabes, degvielas piedāvājumus un citu speciālo tehniku.

4) “Transporta loģistika”

Laiks: 9.-12. maijs

Vieta: Vācija, Minhene

Minhenē notiekošā “Transporta loģistika”, kas notiek reizi divos gados, ir vadošā starptautiskā loģistikas, mobilitātes, IT un piegādes ķēdes pārvaldības izstāde. Tā notiek Minhenē un pārstāv visu piegādes ķēdi, sākot ar aprīkojumu kravu pārvadājumiem un noliktavu pakalpojumiem un turpinot ar IT un e-komercijas risinājumiem.

5) “Dārzs un Dzīvesstils”

Laiks: 12.-14. maijs

Vieta: Rīga, Ķīpsala

Starptautiskā dārzkopības izstāde, kurā ikvienam apmeklētājam būs iespēja iegādāties  un apskatīt dažādus augu stādus, augļu kokus, košumkrūmus, puķes, kā arī aplūkot preces dārza darbiem un atpūtai, lai iesāktu vasaru rosīgi, koši un skaisti, iekārtojot gan savas mājvietas, gan uzņēmuma apkārtni.

6) “Multimodal”

Laiks: 13.-15. jūnijs

Vieta: Lielbritānija, Birmingema

“Multimodal” ir izstāde, kas tiek organizēta Nacionālajā izstāžu centrā, Lielbritānijā. Jau kopš 2008. gada tā pulcē kopā pārvadātājus un kravas nosūtītājus ar izstādes dalībniekiem un sponsoriem, kuri var piedāvāt produktus un pakalpojumus, lai palīdzētu viņiem padarīt piegādes ķēdes efektīvākas. 

7) “Medbaltica” 

Laiks: 21.-22. septembris

Vieta: Rīga, Ķīpsala 

Starptautiskā medicīnas izstāde, kas ir arī nozīmīgākā medicīnas izstāde Baltijā. Tā ir vieta, kur satiekas dažādu veselības nozaru speciālisti, medicīnas preču ražotāji un citi profesionāļi. Izstādē tiek izceltas jaunākās aktualitātes tehnoloģiju jomā, veselības aprūpē un nozares attīstībā kopumā. Uzzini, kā SIA Vervo nodrošina medicīnas preču pārvadājumus šeit.

8)“Lauksaimniecības un meža tehnika 2023” 

Laiks: 5-7. oktobris

Vieta: Rāmava 

Šī ir starptautiskā tehnisko nozaru izstāde, kurā tiek pārstāvētas dažādas ar lauksaimniecību un mežsaimniecību saistītas nozares – lauksaimniecības un mežistrādes tehnika un nepieciešamais aprīkojums, infrastruktūras risinājumi, būvniecības iespējas, energoefektivitātes risinājumi, transporta iespējas u.c.

9) “Supply Chain Europe”

Laiks: 24.-25. oktobris

Vieta: Beļģija, Brisele

Izstāde “Piegādes ķēde” (Supply Chain Europe 2023) apvienos vairāk kā 300 vadītāju no visas loģistikas sistēmas, sākot ar pārvadājumiem līdz noliktavu un citiem pakalpojumiem. Pateicoties nozīmīgām gūtajām atziņām biznesā, izcilām komunikācijas iespējām un piemēriem no īstiem piedzīvotajiem biznesa gadījumiem no ražotājiem, mazumtirgotājiem, loģistikas pārstāvjiem un citu risinājumu nodrošinātājiem, ikviens būs gatavs pārveidot un pilnveidot savu piegādes ķēdes efektivitāti – tā par izstādi stāsta tās organizatori.

10) “Tech Industry”

Laiks: 30. novembris–2. decembris

Vieta: Rīga, Ķīpsala 

Starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas un elektrotehnikas izstāde. Tā jau vairāku gadu garumā ir Baltijas nozīmīgākais un lielākais rūpnieciskās ražošanas projekts gadā. Tās laikā būs iespējams ne tikai iepazīties ar jaunākajiem metālapstrādes, mašīnbūves, elektronikas, automatizācijas un citu nozaru tehnoloģiskajiem risinājumiem, bet vērot arī to iekārtu demonstrācijas.

Loģistikas un citu izstāžu apmeklēšana ir noderīga un aizraujoša pieredze, kas var palīdzēt uzlabot profesionālās un personiskās zināšanas, iepazīties ar nozares jaunumiem un veidot jaunas biznesa attiecības. 

SIA Vervo klienti arī darbojas šajās nozarēs – būvniecības, lauksaimniecības, tehnoloģiju un citās. Lai uzņēmuma darbība ritētu bez sarežģījumiem, neiztikt bez kvalitatīviem loģistikas pakalpojumiem – ko efektīvi varam nodrošināt mēs - SIA Vervo.

Ja nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums jau tagad - rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv