Vervo jaunumi

Dāvanas Valentīndienā, kas mērojušas tālu ceļu!

Dāvanas Valentīndienā, kas mērojušas tālu ceļu!

Šodien, 14.februārī mēs atzīmējam Valentīndienu, sauktu arī kā visu mīlētāju dienu. Šajā, gada romantiskākajā dienā viens no mīlestības apliecinājumiem noteikti ir dāvanas, kā piemēram, ziedi, šokolāde, vīns vai rotaslietas. Taču, pirms šīs dāvanas nonāk kāda rokās, tās ir mērojušas tālu ceļu, uzglabātas noliktavā, iespējams, pārkrautas vai pat atmuitotas. 

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm, piegādājot arī Valentīndienas dāvanas, ko varam iegādāties tirdzniecības centros. 

Top 3 Valentīndienas dāvanas:

•    Viens no Valentīndienas simboliem ir sarkanas rozes. Atsaucoties uz Latvijas tirdzniecības ārējiem datiem, 2022. gadā rozes visvairāk tika importētas no Nīderlandes. Otrajā vietā ierindojās Somija, bet trešajā – Lietuva. Interesants fakts par sarkanajām rozēm - šie ziedi bija Romiešu dievietes Venēras iecienītākie. 

•    Mīlestība ir salda, un to noteikti pierāda saldumi sirds formās. Īpaši populāra dāvana ir šokolāde. Lai gan arī Latvijā tiek ražota šokolāde, kā piemēram, Laima un Pūre, šie produkti tiek arī importēti, pārsvarā no Lietuvas, Polijas, Vācijas un citām valstīm. Vispirktākās šokolādes visu mīlētāju dienā ir tieši sirsniņu formā.

•    Un trešā Valentīndienas dāvana varētu būt juvelierizstrādājumi. Dārgakmeņu, dārgmetālu un bižutērijas galvenās importa valstis ir Turcija, Itālija un Ķīna. Vērtīgu kravu pārvadājumiem SIA Vervo nodrošina kravas apdrošināšanu. 

Šīs ir tikai dažas idejas Valentīndienas dāvanām, taču to transportēšanai uz lielveikalu vai noliktavu ir jābūt drošai, ērtai un izdevīgai. Tieši to nodrošina SIA Vervo. Mūsu loģistikas menedžeri katru dienu organizē dažāda veida kravas. Katra no tām ir specifiska ar dažādiem nosacījumiem. Piemēram, veicot ziedu, šokolādes un citu līdzīgu preču kravu pārvadājumu ir jānodrošina noteikta temperatūra preču uzglabāšanas un transportēšanas laikā. To nodrošina refrižeratora piekabe. 

Šāda veida kravas var tikt organizētas kā pilna krava (FTL) vai arī kā salikta krava (LTL). 

Vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi ar SIA Vervo ļauj ietaupīt jūsu naudu un laiku, jo mēs nodrošinām pilnu loģistikas ciklu no pirmā līdz pēdējam punktam. Tādējādi Jums ir iespēja veltīt vairāk laika sava biznesa attīstībai. 

Neatkarīgi no tā, kādu transporta veidu nepieciešams izmantot un uz kādu reģionu nepieciešami kravu pārvadājumi, SIA Vervo profesionālie loģistikas menedžeri un sadarbības partneri visā pasaulē ļauj piedāvāt mūsu klientiem vispiemērotākos risinājumus. 

Ja nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums jau tagad - rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv