Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz Spāniju

Kravu pārvadājumi uz Spāniju

Spānija ir valsts, kas daudziem no mums pazīstama ar sangriju, paelju, gaspačo, tapām un citiem gardiem ēdieniem. Tāpat tā pazīstama ar siestu (pusdienas atpūta dienas karstākajā laikā), tomātu festivālu un arī leģendārajiem māksliniekiem Antonio Gaudi, Pablo Pikaso un Salvadoru Dalī. 

Spānija atrodas Pireneju pussalā, Eiropas dienvidrietumu daļā, un robežojas ar Portugāli, Franciju, Andoru un Gibraltāru. Ziemeļu daļā to apskalo Atlantijas okeāns, dienvidos un austrumos – Vidusjūra. Ērtā infrastruktūra nodrošina, ka kravu pārvadājumi uz Spāniju var notikt ar dažādiem transporta veidiem, un viens no tiem ir, jūras kravu pārvadājumi

SIA Vervo var nodrošināt kravu piegādes uz visām Spānijas ostām. Valensijas osta ir piektā aktīvākā osta Eiropā, ik gadu apkalpojot vairāk nekā 7500 kuģus. Savukārt, Alhesirasas osta ir otra noslogotākā osta Spānijā, un atrodas stratēģiski izdevīgā vietā - Gibraltāra šaurumā. Kravu pārvadājumi uz Spāniju un pretējā virzienā iespējami gan ar jūras konteineriem, gan nomājot kuģi (kuģu fraktēšana) jebkāda veida kravām. 

Taču jūras transports nav vienīgais veids, kā iespējami kravu pārvadājumi uz Spāniju. Arī avio kravu pārvadājumi uz Spāniju notiek regulāri, īpaši uz lielākajām Spānijas lidostām – Madrid-Barajas, Zargoza un Balcelona-El Prat. Avio kravu pārvadājumi uz Spāniju ir piemērots risinājums, kad nepieciešama ekspress piegāde. Tāpat kravu pārvadājumi ar lidmašīnu ir, iespējams, drošākais piegādes veids, jo krava netiek vairākkārt pārkrauta, līdz ar to, tas ir piemērots trauslu kravu transportēšanai. 

Taču vispopulārākais un ērtākais veids kā veikt kravu piegādes no Latvijas uz Spāniju, ir ar autotransportu pa sauszemi. SIA Vervo regulāri veic pilnu un saliktu kravu pārvadājumus gan no, gan uz Spāniju. Piegādes laiks ir atkarīgs no vairākiem aspektiem, piemēram, izvēlētā kravas veida. Pilnas kravas var tikt nogādātas Spānijā 5-6 dienu laikā, bet saliktu kravu pārvadājumi uz Spāniju ar kravas automašīnu var aizņemt 7-8 dienas.

Ņemot vērā tirdzniecības tendences, Spānija ir nozīmīga Latvijas importa un eksporta partnervalsts. Abu valstu savstarpējā tirdzniecība turpina attīstīties. Lai arī Latvijas eksporta vērtība uz Spāniju iepriekš bija mazāka par importa vērtību, 2021. gadā Latvijas eksports uz šo valsti strauji pieauga, pārsniedzot Latvijas importa vērtību no Spānijas un izveidojot pozitīvu tirdzniecības bilanci.

2022. gadā, laika posmā no janvāra līdz novembrim, Latvijas eksporta preču vērtība uz Spāniju sasniedza 346,96 miljonus eiro. Savukārt importa vērtība – 257,68 miljonus eiro. Populārākās preces, kas pagājušajā gadā tika eksportētas uz Spāniju bija dažādi augu valsts produkti – graudaugi, piemēram, kvieši un kukurūza. Otrā lielākā eksporta preču grupa bija koksne un tās izstrādājumi, sasniedzot 32 691 001 eiro vērtību. No Spānijas uz Latviju importējām vīnu, gaļas izstrādājumus, augļus un dārzeņus, dažādus mehānismus un citas preces.

Neatkarīgi no tā, kādu transporta veidu nepieciešams izmantot un uz kādu reģionu nepieciešami kravu pārvadājumi, SIA Vervo profesionālie loģistikas menedžeri un sadarbības partneri visā pasaulē ļauj piedāvāt mūsu klientiem vispiemērotākos risinājumus. 

Mēs palīdzēsim atrast izdevīgāko risinājumu. Ja nepieciešami kravu pārvadājumi uz Spāniju, sazinieties ar mums jau tagad - rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv