Vervo jaunumi

Gads sācies ar pievilcīgām cenām kravu pārvadājumiem

Gads sācies ar pievilcīgām cenām kravu pārvadājumiem

Sākoties 2023. gadam, vērojamas izmaiņas kravu pārvadājumu dinamikā Eiropā. Kravu pārvadājumu cenas ir samazinājušās gan importā, gan eksportā – līdz ar to, tagad ir īstais brīdis veikt starptautiskos kravu pārvadājumus.

Pieprasījumu pēc starptautiskajiem kravu pārvadājumiem ietekmē dažādi faktori, un īpaši jau gadumijas laiks jeb decembra un janvāra mēneši. Lielākoties, uzreiz pēc Jaunā gada brīvdienām, vairums uzņēmēju un ražotāju, tikai palēnām uzsāk jaunā gada ieskrējienu. Tas paver plašas iespējas tiem eksportētajiem vai importētājiem, kuri vēlas veikt kravu piegādes janvārī – pieejamo transportu skaits ir lielāks un arī kravu pārvadājumu cenas ir labvēlīgākas klientiem. 

2022. gads ir bijis izaicinājumiem daudziem, tajā skaitā arī kravu pārvadātājiem. Bija nepieciešamība turpināt pielāgoties neparedzamām situācijām un stāties pretī jauniem. Kā stāsta viens no transporta menedžeriem Vervo Group uzņēmumā Vervo Auto, kura transporta pakalpojumus nereti izmanto arī SIA Vervo loģistikas menedžeri, 2022. gadā vajadzēja adaptēties tirgus situācijai un mainīt autoparka turpmāko plānošanu. Vervo Auto turpina paplašināties un skatās nākotnē ar pozitīvu redzējumu, sagaidot, ka būs daudz kravu – gan importā, gan eksportā, un ne mazāk svarīgi – par izdevīgām cenām. “Mēs būsim gatavi pārmaiņām, lai nodrošinātu Vervo Auto autoparka darbu,” stāsta Vervo Auto pārstāvis.

Uz doto brīdi kravas apjomi ir mazāki, nekā citos mēnešos, taču joprojām stabili. Starptautiskie kravu pārvadājumi vairāk tiek organizēti uz Vāciju, Franciju, Itāliju un citām Eiropas valstīm. Turpretī mazāk kravu tiek vests uz Beniluksa valstīm – Beļģiju, Nīderlandi un Luksemburgu. 

Lai gan šobrīd kravu pārvadājumu cenas ir kritušās, drīz arvien vairāk uzņēmumu atsāks pilnas jaudas ražošanu un izplatīšanu, tāpēc februāra sākumā ir gaidāms cenu kāpums. 

Tas nozīmē tikai vienu – šis ir piemērotākais brīdis pieteikt kravas pārvadājumu!

Veiksmīga kravu pārvadājuma priekšnosacījums ir ne tikai profesionāls loģistikas menedžeris, bet arī uzticams transporta partneris – Vervo Auto. Darbojoties jau kopš 2019. gada, Vervo Auto nodrošina augstākās kvalitātes kravu pārvadājumus visā Eiropā, nodrošinot gan saliktas, gan pilnas kravas piegādes ar tenta puspiekabēm. Tagad Vervo Auto autoparkā pieejama arī mega piekabe, kurai iespējams paplašināt gan augstumu, gan platumu. Pateicoties tam, tagad pieejamas vēl daudzveidīgāku kravu piegādes.

Vervo Auto komanda izplānos izdevīgāko maršrutu un piegādās kravu līdz jebkuram nepieciešamajam galamērķim un pat jūsu durvīm, veicot “door to door” piegādi. Sazinieties ar transporta menedžeri un piesakiet savu pārvadājumu jau tagad – raksti e-pastu uz: va@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv