Vervo jaunumi

Moduļu māju pārvadājumi – šoreiz uz Londonu

Moduļu māju pārvadājumi – šoreiz uz Londonu

Moduļu mājas kļūst par aizvien inovatīvāku risinājumu gan individuālu klientu, gan uzņēmumu vidū. Nesen SIA Vervo veica kādas moduļu mājas transportēšanu no Rīgas uz investoru izstādi Londonā. Šajā izstādē investoriem ir iespēja apskatīt projektu paraugus un izvēlēties, kādos realizācijas projektos piedalīties. 

Šī māja ir jauna vīzija tam, kā var izskatīties salīdzinoši mazas mājas, taču ar lielu energoefektivitāti un iestrādātām santehnikas sistēmām. Tā ir izveidota, ņemot vērā “Passive House Institute” vadlīnijas, kas ir augstākais standarts energoefektivitātes jomā. 

“Passive House” jeb latviski – Pasīvā māja - ir standarts ēkas energoefektivitātei. Un “Passive House Institute” ir izpētes institūts, kas nodarbojas ar šī koncepta attīstību. Tā pamatā ir standarts, kas ļauj nodrošināt siltumu un atbilstošu temperatūru ar minimālu apsildes un dzesēšanas izpildi, izmantojot izolāciju, pretestību pret gaisa noplūdi, atbilstošus logu un durvju risinājumus, ventilēšanas sistēmas un citas tehnoloģijas.

Pamatprincipi par “pasīvajām mājām” radās jau 1990. gados Vācijā, taču tagad kļūst arvien populārākas visā pasaulē.

Moduļu māju pārvadājumi uz Londonu

Sākot ar iekraušanu, turpinot ar pašu pārvadājumu un beidzot ar izkraušanu, viss process ilga 5 dienas. Ņemot vērā, ka mājas augstums bija 2,80 metri, bija nepieciešams izmantot zemās grīdas platformu. Mājas garums bija 6,50 metri un platums - 2,45 metri. Lai nokļūtu Londonā, tika izmantots arī prāmis. Kravas platforma uz tā uzbrauca Nīderlandē, ostā Hoek van Holland jeb Holandes Ragā, un no prāmja nobrauca Hārvičas starptautiskā osta, Anglijā.

Māja uz kravas automašīnas platformas tika uzcelta un nokrauta ar ceļamkrānu. Māja bija 5,2 tonnu smaga. Tai apkārt tika aptīta īpaša iepakošanas plēve, ko pasūtīja klients speciāli savai kravai. Krava tika nostiprināta ar kravas siksnām jeb “štropēm”.

Nepieciešamie dokumenti, kādi jānokārto, lai veiktu kravu pārvadājumu uz Angliju, šajā gadījumā bija rēķins, CMR un eksporta deklarācija, kas nav nepieciešama pārvadājumiem Eiropas Savienības robežās. Papildus tam, sākot ar 1. novembri, Anglijā visiem importētājiem un eksportētājiem jāpiereģistrējas jaunajā muitas klientu apstrādes sistēmā, lai saņemtu CDS numuru. Pretējā gadījumā jebkādas darbības muitā veikt nebūs iespējams.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas nodrošina kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 valstīm visā pasaulē. Strādājot kopš 2008. gada, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas, kas ļauj piedāvāt klientiem jau pārbaudītus pārvadājuma maršrutus. SIA Vervo profesionālie loģistikas menedžeri atradīs vispiemērotāko risinājumu katrai kravai, neatkarīgi no tā, vai nepieciešams transportēt lielgabarīta, bīstamu, temperatūras režīma vai cita veida kravu. Sazinieties ar mums jau tagad – rakstiet e-pastu uz: info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakiet kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv