Vervo jaunumi

Vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas – izdevīgi risinājumi!

Vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas – izdevīgi risinājumi!

Iegādājoties automašīnu, katram ir savas vēlmes un vajadzības attiecībā pret auto komplektāciju. Brīdī, kad Latvijas sludinājumu portāli izpētīti, auto plači apskatīti, taču neesat atradis ideālo auto, ir laiks palūkoties uz citu Eiropas valstu tirgus piedāvājumu. Atrodot un iegādājoties savu “īsto” auto, par tā nogādāšanu līdz Jums parūpēsimies mēs. 

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo var nodrošināt vieglo automašīnu piegādes uz Latviju no jebkuras Eiropas valsts. TOP 3 valstis, no kurām visvairāk importē automašīnas ir Vācija, Somija un Igaunija, taču pēdējā laikā pieprasījums ir audzis automašīnu transportēšanai no Zviedrijas. Tieši šobrīd SIA Vervo piedāvā konkurētspējīgas cenas auto pārvadājumiem no Zviedrijas uz Latviju. 

Jaunas vai lietotas automašīnas iegāde Zviedrijā ir ērta, jo mūsdienu digitālajā vidē auto piedāvājumu iespējams aplūkot un iegādāties no jebkuras vietas pasaulē. Vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas ir posms, par ko parūpēsimies mēs, SIA Vervo, neskatoties uz to, vai esat privātpersona vai juridiska persona. 

Prāmju satiksme

Pateicoties ērtajai prāmju satiksmei no Zviedrijas uz Latviju un otrādi, iespējams ātri un droši šķērsot Baltijas jūru. Automašīnu iespējams iekraut jebkurā Zviedrijas pilsētā. Pēc tam tā dosies uz kādu no Zviedrijas ostām un vēlāk uz Latviju – vairumā gadījumu uz Ventspils ostu. Dažreiz tiek izvēlēts prāmis, kas dodas līdz Klaipēdas ostai Lietuvā, un pēc tam pa sauszemi turpina ceļu uz Latviju.

Automašīnu transportēšana no Zviedrijas ar dažāda tipa piekabēm:

1.    Auto piegāde ar atvērta tipa autovedēju

Automašīnu transportēšana no Zviedrijas ir iespējama ar dažāda tipa transportiem un piekabēm. Viens no veidiem, kā transportēt auto ir, izmantojot atvērta tipa autovedēju. Tas ir viens no ērtākajiem risinājumiem vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, pateicoties autovedēja rampām, automašīna pati var uzbraukt uz kravas platformas un uzkraušanas process norit visvienkāršāk. Papildus tam, iespējams transportēt arī platākus transportlīdzekļus, kurus nebūtu iespējams iekraut tenta puspiekabē. Atkarībā no transportējamo automašīnu skaita, iespējams izvēlēties starp vairāku izmēru autovedējiem.

2.    Auto piegāde ar slēgta tipa autovedēju

Liela daļa no mums ir redzējusi multfilmu “Vāģi”, kur Zibens Makvīns mēroja ceļu no vienas sacīkšu vietas uz otru – slēgtā tipa autovedējā, kas ir vēl viens variants, kā tiek nodrošināta vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas. Biežāk šo transportēšanas veidu izvēlas gadījumos, kad nepieciešama ekskluzīvu automašīnu transportēšana. Šis ir viens no drošākajiem veidiem, kā veikt auto piegādi. Šajā gadījumā galvenā priekšrocība ir tā, ka transportējamā automašīna ir pasargāta no dažādiem ārējo faktoru radītiem bojājumiem – piemēram, no dabas stihijām. Ja tiek prognozēta krusa vai stiprs vējš, vai ja nepieciešams transportēt ekskluzīvu auto un vēlaties, lai automašīna nav publiski redzama, tad slēgtā tipa autovedējs būs piemērotākais risinājums. Arī tagad, kad brauktuves ir apsnigušas un tiek kaisītas ar sāli, slēgtā tipa autovedējs pasargās automašīnu virsbūvi no bojājumiem.

3.    Auto piegāde ar tenta puspiekabi

Automašīnu transportēšana no Zviedrijas ir iespējama arī, izmantojot tenta puspiekabi. Šādā gadījumā gan svarīgi ievērot, ka nepieciešams nodrošināt rampas gan pie iekraušanas, gan pie izkraušanas. Esam veikuši iekraušanu arī ar eskavatora palīdzību. Jums piemērotāko transportēšanas veidu palīdzēs atrast mūsu pieredzējušie loģistikas menedžeri.

Kā mašīnas tiek nostiprinātas?

Pēc tam, kad automašīnas ir uzbraukušas uz kravas platformas vai cita kravas transporta, lai tās būtu gatavas transportēšanai, nepieciešams kravu nostiprināt. Lai to izdarītu, tiek izmantotas kravas siksnas jeb “štropes”, kas tiek izvērtas cauri riepu diskiem. Atšķirībā gadījumiem, kad tiek veikti standarta kravu pārvadājumi, piemēram, ar paletēm, automašīnu nostiprināšanā tiek izmantotas īpašas kravas siksnas, kas neskrāpē riepu diskus, caur kuriem tās tiek stiprinātas. 

CSDD

Ja automašīna ir iegādāta Zviedrijā, pēc nogādāšanas Latvijā to nepieciešams reģistrēt. Tāpēc klientiem varam piedāvāt automašīnu nogādāt no ostas līdz Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijai (CSDD). Nereti šoferi pēc automašīnas reģistrēšanas izvēlas paši turpināt ceļu jaunajā automobilī, bet arī pēc reģistrēšanas ir iespējams to nogādāt līdz jūsu mājām kravas automašīnā.

Zviedrija – nozīmīga importa partnervalsts

Ņemot vērā šī gada pirmās puses importa datus, Zviedrija bija Latvijas nozīmīgāko partnervalstu TOP 10. Vieglo automobiļu transportēšana no Zviedrijas uz Latviju šī gada pirmajā pusgadā ieņēma astoto vietu starp visiem kravu veidiem importā. Laika posmā no 2022. gada janvāra līdz septembrim vieglo automašīnu imports no Zviedrijas sasniedza 7 388 015 eiro.

Izdevīga automašīnu transportēšana no Zviedrijas

SIA Vervo loģistikas un transporta pakalpojumu klāstā ir ne tikai automašīnu transportēšana no Zviedrijas, bet arī automašīnu piegāde no Somijas, Norvēģijas un citām Skandināvijas un Eiropas valstīm. Lai tiktu nodrošināta izdevīga un droša vieglo automašīnu piegāde no Zviedrijas vai kādas citas valsts, izvēlieties uzticamu loģistikas partneri – SIA Vervo.

Viena no SIA Vervo loģistikas menedžerēm, kura organizē regulārus automašīnu pārvadājumus, ir Mairita Zālīte. Viņa SIA Vervo strādā jau vairāk nekā 4 gadus, tāpēc spēj izmantot pārbaudītus maršrutus un sniegt izdevīgus piedāvājumus. Piedāvājam konkurētspējīgas cenas vieglo automašīnu transportēšanā no Zviedrijas. Pārliecinies pats – sazinies ar mums!

Ja nepieciešama vieglo automašīnu transportēšana no Zviedrijas, sazinieties ar Mairitu, rakstot e-pastu uz transport@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 2776 6976 vai piesakot kravu mājaslapā

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv