Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no izsolēm kļūst arvien pieprasītāki

Kravu pārvadājumi no izsolēm kļūst arvien pieprasītāki

Daudziem no mums izsoles asociējas ar seniem mākslas priekšmetiem, dārglietām, retro automašīnām vai nekustamajiem īpašumiem, ko var iegādāties, nosolot lielāko naudas summu. Taču izsoles notiek arī lietotiem sadzīves vai tehniskajiem priekšmetiem – urbjmašīnām, motora detaļām, durvīm, logiem, pat kombainiem.

Senāk izsoles tika organizētas klātienē, augstu paceļot iedalīto numuru un skaļi nosaucot savu summu, taču mūsdienās izsoles notiek tiešsaistē, kas ir gan ērtāk, gan nodrošina klientu loku no visas pasaules. Tomēr pēc tam, kad esat uzvarējis un iegādājies vēlamo preci, nepieciešams to nogādāt mājās. Jautājums ir – kā!? Atbilde – vēršoties pie profesionāliem loģistikas speciālistiem! Kravu pārvadājumi no izsolēm kļūst arvien pieprasītāki, jo klienti apzinās, ka, sadarbojoties ar loģistikas speciālistu, tas ir ērtāk, ātrāk un izdevīgāk.

Mūsu loģistikas menedžeris Kristaps Rubcovs vienam no mūsu klientiem, izsoļu entuziastam, nodrošina regulāru dažādu priekšmetu transportēšanu no Zviedrijas izsolēm.

Pa šo laiku klientam ir nogādāti visdažādākie priekšmeti – urbjmašīnas, iekrāvējs, motora detaļas, auto krēsli un daudz kas cits, taču šoreiz tika transportētas vieglo kravas automašīnu riepas. Tāpat kā visas pārējās preces, arī riepas tika vestas no Zviedrijas un nogādātas līdz pat klienta mājas durvīm.

Šī kravas piegāde no izsoles notika, izmantojot tenta kravas puspiekabi, un riepas tajā tika kārtīgi nostiprinātas ar kravas siksnām jeb štropēm. Piegādes ilgums aizņēma mazāk kā 4 dienas, un tas bija saliktas kravas pārvadājums. Papildus lieta, ko pieprasa izsoles, ir eksporta deklarāciju aizpildīšana.

Kristaps ir jaunākais loģistikas menedžeris Vervo, taču loģistikas nozarē viņš strādā jau 5 gadus. Viņam patīk jauni izaicinājumi un interesantas, nestandarta kravas, pie kurām ir īpaši jāpiedomā un jābūt savam speciālajam piegājienam – loģistikas eksperta odziņai. Kristaps saka, ka viņam visvairāk patīk organizēt tieši tehnikas pārvadājumus. Sarežģītu jautājumu risināšana sagādā gandarījumu. Kristaps vienmēr tur doto vārdu, ierodas laikā un spēj atrast izdevīgākos piedāvājumus.

Lai sadarbotos ar Kristapu, rakstiet viņam e-pastu uz: logistika@vervo.lv vai zvaniet pa tālr. nr. +37122845668.

Kādi ir ieguvumi, piedaloties tiešsaistes izsolēs?

• Tas ir ērti

Dalībnieki var piedalīties izsolē no jebkuras vietas pasaulē, kur viņiem ir pieejams interneta savienojums, kā arī palielinās elastība tam, cik ilgā laikā noteikto priekšmetu varat iegādāties.

• Viegla piekļuve informācijai

Visa informācija par noteikto priekšmetu ir apkopota vienuviet – izsoles katalogā internetā. Arī visi saistīties dokumenti ir pievienoti mājaslapā. Papildus tam daudzas izsoles kompānijas produkta aprakstu papildina arī ar audio vai video materiāliem.

• Ietaupiet līdzekļus

Tiešsaistes izsoles ietaupa naudu un laiku gan tās rīkotājam, gan pircējam. Pircējam nav nepieciešams doties uz citu valsti, lai piedalītos izsolē, kā arī tās organizētājam nav nepieciešams rīkot pasākumu uz vietas.

• Cenu salīdzināšana

Viena no galvenajām priekšrocībām, kas piemīt izsolēm internetā, ir jūsu iespēja salīdzināt cenas tiešsaistē. Pirms solīšanas pircējs var internetā atrast informāciju un cenu par konkrētā veida produktiem.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv