Vervo jaunumi

Vervo komanda izmēģina futbola laukumu “Playoff Arena”

Vervo komanda izmēģina futbola laukumu “Playoff Arena”

Katram ir savas tradīcijas, kā atpūsties pēc darba dienas. Viens no veidiem, kā brīvo laiku pavada SIA Vervo kolēģi – ir kopīgi pasākumi, sporta spēles un citas izklaides. Atsaucoties uz “Playoff Arena” uzaicinājumu, kas ir pirmie, kuri piedāvā “mini-pitch” futbola spēles formātu Latvijā, vakardien pēc darba devāmies uz arēnu, lai sevi izaicinātu un sportiskā garā pavadītu vakaru kopā ar kolēģiem.

Kopējais dalībnieku skaits no SIA Vervo bija 12 darbinieki, kuri sadalījās 2 komandās, katrā pa 6. SIA Vervo sieviešu kolēģes godam pārstāvēja loģistikas menedžera asistente Lilija, kas uzrādīja lielisku sniegumu. Gala rezultāts bija 11:9, taču mēs zinām, ka uzvarētāji patiesībā ir visi.

“Playoff Arena” piedāvā telpas futbola spēlēm un pasākumiem – ērti aprīkoti laukumi ar visu nepieciešamo, lai aizvadītu rezultatīvas spēles. Ir padomāts arī par tiem, kuri nebūs aktīvi futbola spēlētāji – iespējams spēlēt galda futbolu, novusu, dažādas galda spēles, videospēles vai arī atveldzēties ar kādu aukstu dzērienu un uzkodām. Šeit var ierasties arī ar maziem bērniem, jo blakus visām izklaides iespējām ir arī bērnu laukumiņš.

Arēnā ir septiņi “mini-pitch” jeb mazā izmēra futbola laukumi. Ir izvēlēti Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) sertificēti materiāli, lai laukumi būtu droši un lietošanai patīkami. Pēc aizvadītās futbola spēles dalībnieki var apmeklēt arī pirti, ko izmantoja arī mūsu kolēģi.

Vervo darbinieki uzskata, ka šis bija lielisks saliedēšanās pasākums, un priecīgi ir arī tie, kuri nekāpa uz laukuma, bet juta līdzi kā skatītāji. SIA Vervo mārketinga speciāliste Paula smejot saka: ”Šo vērot ir daudz interesantāk, nekā futbolu uz lielā laukuma, jo nav jāgaida, kamēr bumba lido pāri visam lielajam laukumam”.

Taču tagad atpakaļ pie darbiem! Ja nepieciešami kravu pārvadājumi, piesakiet to jau tagad. Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot pa tālr. nr. +371 67674570 vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv