Vervo jaunumi

5 iemesli, kāpēc izvēlēties SIA Vervo kā savu loģistikas partneri

5 iemesli, kāpēc izvēlēties SIA Vervo kā savu loģistikas partneri

Uzticami sadarbības partneri ir nenovērtējams aspekts biznesa vidē. Uzņēmuma darbība un procesi var noritēt vislabāk tad, kad katrs dara savu – katra joma ir uzticēta tās profesionālim. Loģistikas nozarē par tādiem noteikti esam uzskatāmi mēs – SIA Vervo. Jau kopš 2008. gada esam nodrošinājuši kvalitatīvus kravu pārvadājumus vairāk kā 8000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem. Uzzini, kādi ir 5 galvenie iemesli, kāpēc jau esošie klienti turpina sadarbību ar mums un jaunie klienti izvēlas SIA Vervo!

1. SIA Vervo - uzticams partneris

SIA Vervo strādā profesionāli loģistikas speciālisti, kuriem ir uzkrāta vairāk nekā 70 gadu kopējā pieredze. Pateicoties iegūtajām zināšanām un vairāku gadu ilgajam darbam, esam eksperti savā jomā un esam spējīgi izmantot jau pārbaudītus pārvadājumu maršrutus un piedāvāt optimālākās cenas. Individuālā pieeja katram klientam nodrošina draudzīgāku attieksmi un personalizētāku pārvadājuma risinājumu. Jūsu loģistikas menedžeris jums būs sasniedzams arī ārpus darba laika un varēs palīdzēt atrisināt steidzamus jautājumus.

2. Ērti risinājumi

Mēs jums palīdzēsim parūpēties par visiem loģistikas procesiem, jo piedāvājam pilna spektra transporta un loģistikas pakalpojumus, sākot ar kravas iekraušanu un izkraušanu, līdz pat dokumentu noformēšanai un muitas brokeru pakalpojumiem. Tādējādi jūs varēsiet pilnībā koncentrēties uz sava uzņēmuma darbību, kravu pārvadājumus uzticot SIA Vervo. Dažādie transporta veidi un iespēja kravu nogādāt jebkurā pasaules valstī padara SIA Vervo par ērtāko pakalpojumu sniedzēju.

3. Ātri risinājumi

Piesakot kravu darba laikā, mūsu mājaslapā, viens no SIA Vervo loģistikas menedžeriem sazināsies ar jums jau stundas laikā. Tā kā mēs veicam regulārus kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm, loģistikas speciālists ātri atradīs jums piemērotāko risinājumu. Uzsākot sadarbību, pēc pieteikuma aizpildīšanas, Jūsu loģistikas menedžeris jums būs sasniedzams jebkurā laikā, tāpēc vienmēr tiks rasti ātri risinājumi vietējiem vai starptautiskajiem kravu pārvadājumiem.

4. Droši risinājumi

Mūsu loģistikas menedžeri zina, cik svarīgi ir veikt drošus kravu pārvadājumus, lai klients kravu varētu saņemt tieši tādā stāvoklī, kādā tā atradās pirms iekraušanas. Esam saviem klientiem sagatavojuši rakstu par ieteikumiem pareizai kravas iepakošanai un marķēšanai, lai tā tiktu pasargāta no iespējamiem bojājumiem(https://vervo.lv/lv/jaunumi/vervo-jaunumi/2203-atbilstoss-kravas-iepakojums-drosai-kravas-transportesanai). Gadījumos, kad tiek transportētas dārgas un ekskluzīvas preces, mēs iesakām iegādāties papildus apdrošināšanu, jo vienmēr pastāv iespēja nonākt situācijā, ko neviens nevar ietekmēt – dažādas dabas katastrofas, avārijas un citi. Kā arī, papildus drošības sajūtu noteikti sniedz mūsu piedāvātais kravas izsekošanas pakalpojums, kuru izmantojot, jūs jebkurā mirklī varēsiet pārliecināties par savas kravas atrašanās vietu.

5. Ilgtermiņa sadarbība

Esam nodrošinājuši augstas kvalitātes loģistikas pakalpojumus vairāk nekā 8000 klientiem. Individuālā pieeja katram klientam un situācijai ļauj atrast izdevīgākos pakalpojumu veidus un atrisināt pat vissarežģītākās situācijas. Mēs turpinām augt un attīstīties, un mūsu uzņēmuma vārds ir pazīstams jau starptautiski – esam atvēruši pārstāvniecības ne tikai vairākās Latvijas pilsētās, bet arī Igaunijā, Polijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Tas ļauj veicināt vēl sekmīgākas sadarbības ar partneriem, līdz ar to - sniegt izdevīgākus risinājumus mūsu klientiem, veicinot ilgtermiņa sadarbības.

Lai kāda būtu jūsu krava, mēs – SIA Vervo palīdzēsim atrast izdevīgāko un piemērotāko risinājumu, lai veiktu gan lielgabarītu, gan bīstamu (ADR), gan jebkāda cita veida kravu pārvadājumus. Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot pa tālr. nr. +371 67674570 vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv