Vervo jaunumi

Rimi Rīgas maratonā piedalīsies arī Vervo komanda

Rimi Rīgas maratonā piedalīsies arī Vervo komanda

Uzmanību, gatavību, STARTS!

Jau šajā nedēļas nogalē, 14. – 15. maijā, Rīgā, norisināsies Rimi Rīgas maratons, kas pulcēs vairāk nekā desmit tūkstošus dalībnieku no Latvijas, Baltijas un citām pasaules valstīm. Maratons ik gadu pulcē ne vien tūkstošiem skriešanas mīļotāju un entuziastu, bet arī augstākā ranga profesionāļus. Piedalīsimies arī mēs – SIA Vervo komanda!

Šogad bija iespējams pieteikties dažādām distancēm – maratona (43 km), pusmaratona (21 km), 10 km, 6 km un jaunajai distancei – “DPD jūdze” (1,6 km) jeb pirmajam Latvijas čempionātam jūdzes skrējienā.

Mūsu dalībnieki ir izvēlējušies 6 km un 10 km distances. Zemāk uzzināsiet, kāpēc tieši šīs.

Guntra

Guntrai šis nebūs pirmais maratons. Pirms kādiem 4 - 5 gadiem viņa aktīvi ir piedalījusies Stirnu bukā un cita veida maratonos.

Šoreiz Guntra ir izvēlējusies 6 km distanci, jo tā nelikās ne par garu, ne par īsu - tieši laikā, ņemot vērā to, ka tagad nopietni nav gatavojusies skrējienam.

Izlēma piedalīties, jo tā ir lieliska iespēja iegūt enerģijas lādiņu kādam laikam. “Īpašs ir tas moments kad Grēviņš uzliek atskaiti, sāk skanēt starta mūzika un tu jūties tik pacilāts un vienots ar visiem apkārtējiem cilvēkiem,” stāsta Guntra. Viņa skolas laikā skrēja, taču vēlāk dažādu citu darbu dēļ tam vairs neatlika laika. Tagad sanāk izkustināt kājas kādā īsā skrējienā, taču pēdējo reizi viņa nopietni ir trenējusies ziemas beigās.

Sergejs

Sergejs ir izvēlējies 10 km distanci, jo tā ir arī viņa treniņu skriešanas distance.

Uz jautājumu, kāpēc viņš izvēlējās piedalīties maratonā, Sergejs atbildēja, ka piedalās maratonā sportiskā azarta dēļ, lai paraudzītos uz savām spējām pret dažāda līmeņa skrējējiem. Maratons dos iespēju salīdzināt savas spējas pret līdzskrējējiem, kā arī sniegs papildus motivāciju turpmākiem uzlabojumiem.

Sergejs specifiskus treniņus šim maratonam nav veicis, taču viņam sanāk trenēties 1 – 2 reizes nedēļā. Viņš Rīgas maratonā piedalīsies pirmo reizi. Iepriekš Sergejs ir skrējis citu pilsētu rīkotajos maratonos.

Krišs

Krišs ir izvēlējies 10 km distanci. Viņam patīk piedalīties maratonos un dažādos sporta pasākumos, kaut gan ikdienā viņš netrenējas. Viņš būtu vēlējies izmēģināt savus spēkus pusmaratona distancē, taču, izvērtējot laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotos skrējienam, viņš lēma par labu 10 km distancei.

Lai veiksmīgi startētu skriešanas pasākumos, Krišs parasti sāk trenēties 2 – 3 nedēļas pirms plānotajām sacensībām. Iespējams, viņš ir viens no pieredzējušākajiem SIA Vervo maratonu dalībniekiem, jo ir piedalījies tādos maratonos kā Viļņas, Mulgi, Cēsu Eco Trail, kā arī Rīgas maratonā. Viņa mērķis ir papildināt šo sarakstu ar vēl citu pilsētu un valstu maratoniem.

Mairita

Mairita vēlējās pieteikties 6 km skrējienam, taču, lai izaicinātu sevi vairāk, izvēlējās skriet 10 km distanci. Ikdienā viņa neskrien, tāpēc Mairita cer, ka šis maratons motivēs viņu labi sagatavoties un skriet vairāk, lai veselīgo ieradumu saglabātu arī pēc maratona.

Šis būs Mairitas pirmais maratons. Kā pieredzējusi loģistikas menedžere, viņa zina, ka, tāpat kā savlaicīga pārvadājumu plānošana, arī jebkuras citas jomas veiksmes atslēga ir laika plānošana. Tāpēc treniņi maratonam bija jau laicīgi ieplānoti.

Tips&Tricks no SIA Vervo loģistikas menedžeriem, lai sasniegtu labākus rezultātus:

• Iepriekšējā vakarā nelietot smagus ēdienus,

• Skriet savā tempā no starta līdz finišam,

• Pirms skriešanas pārbaudīt savu tērpu, apavus, jo nekas nav svarīgāks par ērtu apģērbu un apaviem.

• Skriet, taupot spēkus.

SIA Vervo tic - kā loģistikas speciālistu profesijas pārstāvjiem, viņiem, iespējams, izdosies atrast arī kādu “īsāku un ātrāku” ceļu. Taču mēs novēlam izturību un veiksmi visiem dalībniekiem. Tiekamies maratonā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv