Vervo jaunumi

Ziemassvētku vecītis SIA Vervo kamanās

Ziemassvētku vecītis SIA Vervo kamanās

Tuvojas Ziemassvētku vakars, tūkstošiem bērnu visā pasaulē jau ir uzrakstījuši savas vēstules Ziemassvētku vecītim, pacietīgi gaidot Ziemassvētku rītu, kad varēs atvērt ilgi gaidītās dāvanas, kas paslēpušās zem eglītes.

Gada satraucošākajā laikā Ziemassvētku vecītim ir darba pilnas rokas. Vienā naktī viņam ir jāpiegādā dāvanas visiem pasaules bērniem, un gadu no gada tas tiek paveikts savlaicīgi un teicami. Kā tas ir iespējams? Tas ir iespaidīgākais loģistikas darbs, kāds vien var būt, iekļaujot tādus loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumus, kā noliktavu, muitošanu un pašu piegādi.

Pasaulē ir gandrīz divi miljardi bērnu, un, pat noņemot tos, kuri, neraugoties uz ievērojamo Ziemassvētku vecīša darbu, zaudējuši ticību, darba šajā Ziemassvētku naktī ir gana daudz. Līdz tam ir jāpārbauda dāvanu saņēmēju uzskaite, lai noskaidrotu, kurš ir bijis paklausīgs un kurš- nerātns. Tālāk seko dāvanu saskaņošana ar bērniem, jāsaplāno maršruts, izvairoties no piegādes aizkavēšanās un vienlaikus samazinot ziemeļbriežu pārtikas patēriņu – tas ir dārgi!

Ziemassvētku vecīša darbību koordinē no galvenā biroja Ziemeļpolā. Bez elfu palīdzības iztikt noteikti nevar! Visa pamatā ir varena sistēma, kas ietver ražošanas departamentu (rotaļlietu ražošana, elfu koordinēšana atbilstoši prasmēm), dokumentu pārvaldība, kas ietver bērnu vēstuļu un dāvanu pieprasījumu apstrādi. Noliktavu sistēma ir ļoti būtiska daļa šajā darbībā, un tā nodrošina paciņu iesaiņošanu, apstrādāšanu ar svītru kodu un sakraušanu izejošās piegādes zonā, kas ir gatava doties uz kamanām.

Protams, biroju sistēma ir patiešām svarīgs posms pirms Ziemassvētku vakara, taču neiztikt arī bez mūsdienīga risinājuma pašam Ziemassvētku vecītim. Viņam noteikti ir viedtālrunis, lai pārredzētu elektronizētus pasūtījumus, kļūmes un maršrutus, kā arī reāllaika saziņai ar Ziemeļpolu ir liela loma, lai nepalaistu garām kādu izmaiņu. Lai arī cik labi būtu saplānots pārvadājums, piegādes laiks vienmēr var mainīties pēdējā brīdī. Šādos gadījumos Ziemassvētku vecītim tiek dota piekļuve tādai informācijai, vai pēkšņi, piemēram, nav nojaukts skurstenis un vai bērns ir nomodā – attiecīgi būs jāpārplāno lidojums un jāpielāgojas jaunajiem apstākļiem. Un, protams, drošība pirmajā vietā!

Ne tikai precīza piegāde ir svarīga. Ziemassvētku vecītis zina, ka ir svētku ‘zīmola seja’, tāpēc vienmēr gatavs priecīgi izsaukties “ho ho ho”, un gatavs apēst visus viņam atstātos pīrādziņus. Galu galā, sarkanais kostīms taču jāaizpilda kā pienākas.

Taču, pat tad, kad ir pieeja burvju kamanām, lidojošiem ziemeļbriežiem un milzīgai rūķu komandai, loģistika kopumā ir visai komplicēts darbs, kam nepieciešamas zināšanas, organizatora spējas un prasme reaģēt uz nestandarta situācijām. Par laimi, SIA Vervo komanda ļoti līdzinās iepriekš aprakstītajai komandai. Katra darbinieka individuālie panākumi un inovatīvās idejas ir kā degviela mūsu attīstībai, veicinot mūsu klientu biznesu attīstību un pārliecību, ka esam drošākais un ērtākais sadarbības partneris loģistikas jautājumos. Ja Jums ir kādas preces, ko transportēt, SIA Vervo komanda darīs visu iespējamo, lai droši un efektīvi transportētu Jūsu kravu.

Priecīgus svētkus visiem!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv