Vervo jaunumi

Ar pozitīvām emocijām uzsākam savu 13.gadu!

SIA Vervo darbiniekiem 13.augusts katru gadu ir īpašs, jo šajā dienā mēs svinam mūsu dzimšanas dienu.

Šogad izvēlējāmies apskatīt Vidzemes pusi, jeb precīzāk Līgatni, kas ir ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas mērogā unikāls papīrfabrikas strādnieku ciemats.  Līgatnē gandrīz visas ēkas ir iekļautas valsts kultūras mantojuma pieminekļu sarakstā. Lai novērtētu un iepazītu Līgatni jāsaka liels paldies gidei Natālijai Juškovai, kas sniedza ieskatu gandrīz 200 gadu senā vēsturē, kad tika dibināta papīrfabrika un attiecīgi sākās Līgatnes uzplaukums, kā vienai no modernākajām tā laika pilsētām, kas eksportēja savus ražojumus ne tikai pa Eiropu, bet arī uz tālām zemēm, kā piemēram Jaunzēlandi un Austrāliju.
Pēc garas pastaigas protams neiztikt arī bez gardām vakariņām un jautrām sarunām, par ko paldies @pavarumaja un tās saimniekiem Justīnei un Ērikam Dreibantiem, kas lutināja mūsu garšas kārpiņas ar sezonāliem septiņu kārtu ēdieniem.
Paldies visiem kolēģiem par izdevušos pasākumu, kas ir kā papildus stimuls sasniegt SIA Vervo ambiciozos 2020. gada mērķus.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv