Vervo jaunumi

SIA Vervo dalība seminārā izstādes "Auto 2019" ietvaros

Norisinoties izstādei “Auto 2019” SIA VERVO direktors Māris Dreimanis un pārdošanas vadītājs Agris Cimoška ne tikai devās apskatīt jaunākās automašīnas, bet arī piedalījās seminārā “IESPĒJAS UN DRAUDI AUTOPĀRVADĀJUMU NOZARĒ. KĀ BŪT SOLI PRIEKŠĀ SAVIEM KONKURENTIEM?”.

Pirmajā semināra daļā bija Paneļdiskusija par tēmu “Pieņemto un sagaidāmo politisko lēmumu ietekme uz Latvijas autopārvadātājiem”, kuras dalībnieki bija Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle, Satiksmes ministrs Tālis Linkaits, Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš, Biedrības “Autopārvadātāju asociācija “Latvijas auto”” valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns. Dalībnieki diskutēja un dalījās savā personīgajā pieredzē par sekojošiem tematiem:
- Eiropas Savienības Mobilitātes pakotnes priekšlikumu izaicinājumi un draudi
- Iespējas aizstāvēt Latvijas autopārvadātāju intereses ES institūcijās
- Autopārvadātāju izaicinājumi pēc BREXIT
- Nodokļu un nodevu politikas ietekme uz Latvijas autopārvadātāju uzņēmumiem
- Autovadītāju nepietiekamības problēma un iespējamie risinājumi

Turpinājumā sekoja sarunas par tēmu “Autopārvadājumu tirgus potenciāls: kā piesātinātā tirgū rast jaunas iespējas” , kur ar savu pieredzi un nākotnes iestrādēm dalījās Autotransporta direkcijas Starptautisko autopārvadājumu koordinācijas daļas vadītāja Indra Gromule, kas iepazīstināja klātesošos un piedalījās diskusijā par tēmu: “Starptautisko autopārvadājumu tirgu raksturojošie rādītāji un prognozes, izmaiņas valstu ārpus ES autopārvadājumu tirgos un jaunu tirgu meklējumi”. Autotransporta direkcijas Starptautisko autopārvadājumu koordinācijas daļas digitālā tahogrāfa sistēmas eksperts Oskars Baranovskis, kas ļāva ieskatīties jau ne tik tālā nākotnē un izstāstīja par Tehnoloģiju attīstību un viedo tahogrāfu sistēmas ieviešanu, Satiksmes ministrijas Autosatiksmes departamenta direktors Tālivaldis Vectirāns stāstīja, ka E-dokumenti autopārvadājumos (e-TIR, e-CMR, u.c.) jau pavisam drīz būs mūsu ikdiena, kas atvieglos darbu gan pārvadātājiem gan kontroles iestādēm, Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes E-muitas daļas vadītāja Olga Vikaine un Tranzīta un eksporta kontroles daļas vecākais muitas eksperts Andrejs Hudobčenoks uzturēja sarunu par tēmu Vienloga vides veidošana muitas jomā, Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Autopārvadājumu uzraudzības nodaļas vecākais inspektors Arturs Smilga dalījās ar pieredzi Autopārvadājumu kontrolē un pārrobežu sadarbību kontroles ietvaros.

Katra no augstākminētajām tēmām ir ļoti aktuāla un iepriecināja tas, ka atsaucība un iesaiste diskusiju tematos bija ļoti liela. Protams, tā taču mūsu ikdiena – radīt nozarei pēc iespējas labākus apstākļus, lai ikdienas darbu padarītu vienkāršāku un efektīvāku, kā rezultātā sniegtu tikai kvalitatīvāku kravu transporta pakalpojumu.
Pārdošanas vadītāja Agra Cimoškas komentārs: ”Autotransporta nozare attīstās straujiem tempiem, ceļā sastopoties ar dažādiem izaicinājumiem, gan uzņēmuma mērogā, gan valsts mērogā, bet nekas nav nerealizējams, ja saliek galvas kopā un gatavojas rītdienai.”

Jau drīzā nākotnē, t.i. 7.-9. jūnijā tiks dota vēl viena iespēja apspriesties ar nozares speciālistiem par aktuālajām problēmām un izaicinājumiem kravu pārvadājumu jomā. Reģistrējies pasākumam https://transportadienas.lv/lv/ un pavadi neaizmirstamu nedēļas nogali, kas noteikti atvērs jaunas durvis un parādīs jaunas iespējas kravu pārvadājumu jomā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv