Vervo jaunumi

SIA Vervo pārdošanas vadītājs Agris Cimoška eksaminators

Pagājušajā nedēļā SIA Vervo pārdošanas vadītājs Agris Cimoška kopā ar DHL un Freeway Logistics pārstāvjiem piedalījās Rīgas Valsts tehnikuma Eksaminācijas komisijā un tikās ar topošajiem speciālistiem vienā no viņu svarīgākajiem dzīves posmiem - kvalifikācijas eksāmenā topošajiem transporta pārvadājumu komercdarbiniekiem.

Diena bija gara un nogurdinoša, bet tik pat vērtīga un izzinoša, un ar prieku var teikt, ka visi eksaminētie saņems savus diplomus un turpinās augt un attīstīties. Liels paldies Inesei Tionai par šo aizraujošo pieredzi, kā arī Andrim Ozolam (DHL) un Inesei Naumovai (Freeway Logistics) par patīkamo kompāniju visas dienas garumā. Visiem absolventiem novēlam veiksmi visas dzīves garumā, lai jaunības dzirkstele turpina dzīt uz priekšu, ar ko sekos izaugsmes iespējas.


Kopš 2008. gada transporta uzņēmums SIA Vervo ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk kā 4000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot visu veidu kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv