Vervo jaunumi

SIA Vervo dodas uz Transporta un Loģistikas sporta spēlēm 2018

SIA Vervo ir ne tikai galveni organizatori Transporta un Loģistikas sporta spēlēm, bet arī paši piedalīsies ar savu komandu. Šobrīd vēl tiek pabeigti pēdējie darbi mūsu ofisā Rīgā, bet jau drīz darbinieki dosies uz Kurzemes pusi, kur notiks pasākums.

Trīs dienu garumā, 1., 2. un 3. jūnijā pie Usmas ezera – Kuldīgas novada Rendas pagasta atpūtas kompleksā “Lejastiezumi” ieradīsies Latvijas un Lietuvas transporta un loģistikas uzņēmumi, lai noskaidrotu ātrākos, gudrākos un veiklākos nozares pārstāvjus.

Uzņēmumu darbinieki sacentīsies tādos komandu sporta veidos kā futbols, strītbols un volejbols. Būs arī šis tas netradicionālāks – tālšāvējs, duša, mierīgs prāts, bet spēļu noslēgumā tiks noteikta sportiskākā komanda.

Dalībnieki spēkus varēs samērot arī astoņās individuālās sporta disciplīnās. Ar pasākuma ģenerālsponsora SIA “Virši A” gādību spēlēs paredzēta papildu disciplīna – Spēka zolīte, kur katrs varēs pārbaudīt savu prasmi iemīļotajā kāršu spēlē un cīnīties par “Virši A” speciālo balvu.

Pasākuma pirmajā vakarā par jautru muzikālu noskaņu parūpēsies grupa “Zelta Vilks”, noskaņojot publiku nākamās dienas sporta pasākumiem. Sporta sacensībām iesildīties palīdzēs “Beiker Fitness” treneris Roberts Fišers.

Ikviens interesents neformālā gaisotnē ar biedrības “Autopārvadātāju Asociācija “Latvijas auto”” un VSIA “Autotransporta direkcija” vadošajiem speciālistiem varēs apspriest aktuālos jautājumus, kā arī iepazīt tuvāk savus kolēģus un sadarbības partnerus.

Otrajā dienā un sporta spēļu noslēgumā uzstāsies DJ ALEX ar pazīstamām un iemīļotām dziesmām. Bet “Virši A” visā pasākuma norises laikā aicinās uz savu Chill out zonu, kur būs iespēja nesteidzīgi baudīt “Virši A” kafiju un atvilkt elpu, ļaujoties interesantām sarunām.

Spēļu atbalstītājs SIA “ Domenikss” sola pārsteigumu – kāds no spēļu dalībniekiem veselas nedēļas nogales garumā varēs izbaudīt jaunās A klases dinamiku un komfortu.

Pasākumam piesaistīti gandrīz visi lielākie kravas auto ražotāji! Ja darbojies loģistikā, tad Tev tur ir jābūt, jo būs iespēja ne tikai sportot, bet arī aprunāties ar nozares vadošajiem speciālistiem un novērtēt jaunākos kravas auto modeļus. Dalību pieteikuši gandrīz 500 dalībnieki no 50 Latvijas un Lietuvas transporta un loģistikas uzņēmumiem!

#transportaspēles #viršia #mantruck #avarauto #mercedestruck #domenikss #renaulttruck #volvotruck #krone #scanbalt #mapon #atd #latvijasauto #miķeļaalus #mafiaclubriga #beikerfitness #regor #dzelzsvilks #sniegacilvēks #eriksulass #lejastiezumi #vervo

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv