Vervo jaunumi

Drifta sezona nav vairs aiz kalniem

Šī gada Drifta sezona nav vairs aiz kalniem un sportisti cītīgi gatavojās.
Mēs nolēmām painteresēties, kā tad norīt gatavošanas darbi VERVO atbalstītajam sportistam un mūsu pilotam Ērikam Ulasam.

Mums izdevās uzzināt, ka ir sagādāta lielākā daļa nozīmīgāko detaļu drifta automašīnai, jauna BMW dzinēja rezerves daļas, jaunā BorgWarner turbīna, jaunās “FEAL Suspension” un “Wisefabe” ritošas daļas komponentes, kā arī citas detaļas. Ir jau iegādāta arī pirmā riepu krava. Tā, ka laicīgi tiek domāts par visu iespējamo, lai nekas neaizkavētu mašīnas sagatavošanās darbus. Šobrīd tiek uzsākti jaunā dzinēja pārbūves darbi un drīzumā viss tiks salikt kopā, kam sekos jaunās turbīnas pielāgošanas darbi. Paralēli tiek uzsākti arī darbi pie virsbūves atjaunošanas un ritošās daļas pilnveidošanas. Darba ir daudz, taču Ēriks ir apņēmības pilns un vēl arī konkurentiem veiksmi darbos, lai visi varētu tikties sezonas atklāšanā, atrādīt savus jaunos vai uzlabotos spēkratus un pacīnīties savā starpā!

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv