Vervo jaunumi

Plāni jaunajai drifta sezonai

Ir pienācis Jaunais gads un par veco paliek vien atmiņas, kuras ir visnotaļ patīkamas, gan par aizvadīto drifta sezonu, gan par gada beigās notikušo Latvijas Automobiļu Federācijas apbalvošanas pasākumu, kurā Vervo drifta pilotu Ēriku Ulasu apbalvoja ar sezonas kopvērtējuma kausiem, Latvijas Drifta čempionāta kopvērtējumā izcīnīto 3.vietu, kā arī Baltijas Drifta čempionāta sezonas kopvērtējuma 3.vietu.

Jaunā 2018. gada Drifta sezona nav vairs aiz kalniem un notiek nopietna gatavošanās tai. Jaunās sezonas mērķis ir izmēģināt spēkus ārpus Baltijas notiekošajā Eiropas prestižākajā Drifta čempionātā "Drift Masters GP", kurā ir ļoti augsts braucēju līmenis, līdz ar ko, esošai Ērika mašīnai tiks uzstādītas daudz jaunas, labākas detaļas, gan piekares, gan transmisijas. Tiks uzstādīts jauns lielāka tilpuma BMW V8 dzinējs aprīkots ar jaunu, tam piemērotāku turbīnu. Tas viss padarīs mašīnu jaudīgāku, izturīgāku un ātrāku, bet tās vadāmību vieglāku, kas Ērikam dos plašākas iespējas un lielākas izredzes trasē.

Mūsu 2018.gada sezonas sacensību kalendārs nav tēmēts uz konkrētu Drifta čempionātu un tikai vienā virzienā, tāpēc droši varam teikt, kā arī Latvijā un Baltijā notiekošajās sacensībās būs iespēja redzēt Vervo atbalstāmo PRO Drifta pilotu.

Gaidāmā sezona būs īpaša, jo šogad Latvijas Driftam, būs desmit gadu jubileja! Ar šo notikumu arī vēlamies apsveikt Drifta sacensību organizatorus, sportistus, to atbalstītājus un līdzjutējus!

Novēlām visiem veiksmīgu un Laimīgu 2018. Gadu!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv