Vervo jaunumi

Labākie menedžeri un asistenti jūlijā

Šodien jau tradicionāli apsveicām iepriekšējā mēneša labākos transporta menedžerus un asistentus pēc pārdošanas rādītājiem. Jūlija TOP 3 iekļuva Vita, Jānis, Elvijs, Krista, Juris, Ramona, Santa un Laura! Apsveicam!

Klāt nākusi vēl viena nominācija – lielākais progress loģistikas menedžerim attiecībā pret iepriekšējo mēnesi. Labākais šajā kategorijā jūlijā bija Ņikita! Apsveicam!

Jūlijs bija labs mēnesis ne tikai TOP 3 menedžeriem, bet arī visai Vervo - komandai, jo ir sasniegts vēsturiski lielākais viena mēneša apgrozījums, kas šobrīd jau krietni pārsniedz pus miljonu eiro mēnesī. Tas liecina par to, ka šobrīd Vervo komandai ir arī vēsturiski labākie loģistikas menedžeri un asistenti! Tā turpināt!

Protams, tas nebūtu iespējams bez mūsu lieliskajiem klientiem, tādēļ sakām milzīgu Paaaaaaldies par izrādīto uzticību! Un novēlām, lai visiem mūsu klientiem būtu tik labi klienti kā mums!

Ja vēl neesat mūsu klients, bet vēlaties par tādu kļūt, tad pirmais solis ir cenu pieprasījuma aizpildīšanai. Uz tikšanos!

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv