Vervo jaunumi

Vervo 9 gadu jubilejas svinības

Atskatoties uz sestdien aizvadītajām Vervo dzimšanas dienas svinībām esam ļoti gandarīti par mūsu klientu lielo atsaucību. Vēlreiz sakām visiem, visiem, kas pagodināja Vervo dzimšanas dienas balli ar savu klātbūtni – lielu paldies!

Priecājāmies par kuplo bērnu pulku, kuriem patika lēkāt pa piepūšamajām pilīm, spēlēt florbolu, futbolu, krāsot, likt puzles vai mieloties ar cukura vati.

Liela atsaucība bija no skaistā dzimuma pārstāvēm rotu darināšanas darbnīcā Meimelin, kur varēja izgatavot auskarus pēc savas gaumes un patikas.

Vērojot kartingu sacensības kā komandas cīnījās par Vervo ceļojošo kausu un medaļām, tiešām bija patiess prieks, brīžam bija grūti valdīt emocijas.

Un protams vizināšanās drifta mašīnās laikam sagādāja vislielāko prieku ātruma cienītājiem. Kad trasē driftēja trīs mašīnas reizē tas bija īsts baudījums gan no malas, gan atrodoties mašīnās.

Citiem patika baudīt ūdens priekus veikojot vai peldoties.

Visas dienas garumā varējām mieloties ar uzkodām, alu, kvasu, vai Vervo bārā baudīt ko stiprāku, kā arī ēst gardas pusdienas svaigā gaisā. Ļoti liela piekrišana bija lielajai un gardajai Vervo jubilejas tortei.

Mums vēl ilgi būs ko pārrunāt un dalīties patīkamām atmiņām par šo patiešām izdevušos pasākumu – Vervo 9 gadu jubilejas svinībām. Paldies visiem!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv