Vervo jaunumi

Buru jahtas pārvadāšana

Viens no pēdējā laika interesantākajiem kravu pārvadājumiem, kuru noorganizējis SIA Vervo. Buru jahtas, ar garumu 9m, platumu 3m un 3,5m augstumu, pārvadājums maršrutā Zviedrija – Latvija. Sniedzām pilnu pakalpojumu kompleksu, kas sevī ietvēra kravas pārvadāšanu, kravas nostiprināšanu, negabarīta kravas pārvadāšanas atļauju kārtošanu utt.

Veicot kravas iekraušanu Stokholmā tika atklāts, ka ūdens transporta līdzekļa oriģinālie pārvadāšanas stiprinājumi ir bojāti, bet šoferis uz vietas no pieejamajiem materiāliem pats izgatavoja stiprinājumus. Pārējais lielgabarīta kravas pārvadājums norisēja bez aizķeršanās – krava laimīgi nonāca Rīgā pie īpašnieka un nu jau atrodas Daugavas ūdeņos. Septiņas pēdas zem ķīļa!

 SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus. Vedam visa veida lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravas – celtniecības tehniku, moduļu mājas, lauksaimniecības tehniku, industriālo tehniku, dažādas konfigurācijas metāla konstrukcijas, betona konstrukcijas u.c. Transportēšanai izmantojam unikālu tehniku ar plašām iespējām pārvadāt dažādu konfigurāciju negabarīta kravas.

Sniedzam profesionālu bezmaksas konsultāciju par lielgabarītu, negabarītu un smagsvaru kravu pārvadājumiem. Sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, saskaņosim ar atbildīgajām institūcijām, veiksim maršrutu plānošanu un izpēti. Piedāvājam īpaši izdevīgus sadarbības noteikumus, kā arī dažādus apmaksas veidus un termiņus pastāvīgajiem klientiem.

Mūsu komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri palīdzēs prasmīgi un operatīvi atrisināt jautājumus, kas saistīti ar lielgabarīta un smagsvara kravu transportēšanu. Veicam detalizētu maršruta izstrādi un plānošanu, nepieciešamības gadījumā saskaņojam ar valsts un pašvaldību institūcijām, organizējam policijas pavadošo transportu. Visas mūsu pārvadātās kravas ir apdrošinātas. Savu darbu veicam profesionāli un droši, nenodarot kaitējumu apkārtējai videi un vienmēr ievērojot noteiktos termiņus. Sazinieties ar mums un mēs piedāvāsim jums optimālāko variantu.

Avots: https://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/transporta-pakalpojumi/lielgabarita-kravu-parvadajumi

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv