Vervo jaunumi

SIA Vervo filiāle Igaunijā

Kopš 2016. gada jūlija Igaunijā ir atvērta SIA Vervo filiāle – Vervo Forwarding OÜ. Uzņēmums dibināts ar mērķi nostiprināt SIA Vervo pozīcijas Baltijas valstu loģistikas un transporta tirgū. Jau pašlaik piedāvājam pakalpojumus igauņu uzņēmumiem, tomēr, atverot pārstāvniecību Tallinā, to darīsim vēl aktīvāk. Kopš jūlija arī daudzi mūsu Latvijas klienti ir uzsākuši sadarbību ar mūsu Igaunijas uzņēmumu, tādejādi nokļūstot tuvāk saviem ziemeļu kaimiņa klientiem, kā arī optimizējot apgrozāmos līdzekļus.

 

VERVO FORWARDING OÜ REKVIZĪTI

Vervo Forwarding OÜ
Jõe tn 5, Tallinn, 10151
Reg. no: 14051372
WAT no: 101892117
Swedbank AS
Account No: EE112200221064227239
SWIFT: HABAEE2X

KRAVU PĀRVADĀJUMI IGAUNIJĀ

Kravu transporta pakalpojumiem Igaunijā visbiežāk tiek izmantots autotransports, kas nodrošina SIA Vervo klientiem vislētākās cenas pārvadājumiem un visātrākās kravu piegādes iespējas. Mazāku kravu piegādei izmantojam kravu terminālus, kuros tiek organizēta kravu savākšana un piegāde visas Igaunijas teritorijā.

Par jebkuriem transporta pakalpojumiem no vai uz Igaunijas vērsieties pie SIA Vervo, jo katru nedēļu uz un no Igaunijas dodas ap 30 dažāda veida kravas mašīnas, gan kravas auto, gan kravas mikroautobusi pilnām un saliktām kravām.

Tallinā, Pērnavā, Narvā, Tartu un citās lielākajās Igaunijas pilsētās atrodas SIA Vervo sadarbības partneru kravu noliktavu un distribūcijas centri, bet, protams, kravu piegādes tiek organizētas uz un no jebkuras Igaunijas pilsētas. Uzzini vairāk par kravu pārvadājumiem Igaunijā.

ĒRTI, IZDEVĪGI UN DROŠI
Saņem piedāvājumu kravu pārvadājumiem no SIA Vervo, neatejot no datora!

VED KRAVAS UN DODIES UZ KINO!
Joprojām turpinās mūsu akcija klientiem! Ved kravas ar SIA Vervo un dodies uz Multikino filmu seansiem!

Avots:  http://vervo.lv/

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv