Vervo jaunumi

Vervo SIA ir par ērtu un veselīgu darba vidi

Atzīmējot Vispasaules fizioterapijas dienu, SIA Vervo kolektīvs piedalījās vienā no fizioterapijas meistarklasēm, kuras visā Latvijā norisinās no 7. – 12.septembrim. Šādas meistarklases jau septīto gadu pēc kārtas organizē Latvijas Fizioterapeitu asociācija ar Rīgas domes Labklājības departamenta atbalstu un tām var pieteikties ikviens uzņēmums.

 Mēs pieteicāmies meistarklasei un uzaicinājām ciemos sertificētu fizioterapeiti Lindu Kidikas no fizioterapeitu kopprakses “Kustību telpa”, lai iemācītos pareizi sēdēt un strādāt savās darba vietās. Fizioterapeite ļoti saprotami pastāstīja par izplatītākajām problēmām, ko izraisa ilgstoša sēdēšana pie datora, kādiem būtu jābūt ergonomiski pareiziem darba apstākļiem. Linda mums parādīja vingrojumus, kas ļoti viegli izpildāmi atrodoties savā darba vietā. Kopā pavingrojām, pasmējāmies un ļoti pozitīvi uzlādējāmies.

Ir vērts izmantot šādu iespēju!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv