Vervo jaunumi

SIA Vervo sponsorē drifta braucēju Ēriku Ulasu

SIA Vervo 2015./2016. gada sezonā ir nolēmuši atbalstīt vēl vienu sporta veidu. Šoreiz priekšroka ir dota autosportam, konkrēti driftam – sadarbosimies ar titulēto un joprojām perspektīvo drifteri Ēriku Ulasu! Kā zināms šis sporta veids prasa lielus finansiālos ieguldījumus, līdz ar to esam viens no E.Ulasa sponsoriem šajā sezonā. Sekojiet līdzi jaunumiem trasē, kurus kā parasti publicēsim mūsu sociālo portālu kontos. Turpinājumā lasiet par to kā autosportists uzsācis karjeru, par gatavošanos sezonai, mērķiem un nākotnes plāniem.

 Latvijā aizvien populārāks paliek jaunais sporta veids- drifts, kas piesaista aizvien lielākus skatītāju pūļus šim kontrolētas sānslīdes šovam, taču tas ir ne tikai šovs dalībniekiem, bet arī pamatīgs darbs un gatavošanās „benzīngalvām”. 2014.gada sezonas PRO klases čempions Ēriks Ulass ir pierādījis sevi kā stabilu un pārliecinātu braucēju, taču noslēpums jebkuram no mums ir tas, kā viņš to panāk?

„Drifts ir mana sirdslieta un braucu priekš sevis!” tā par sevi driftā saka 2014.gada Latvijas PRO drifta čempionāta kopvērtējuma līderis Ēriks Ulass. Pirmie soļi automašīnu pasaulē tika sperti pateicoties Ērika tēvam, kurš jau no mazotnes iemācīja pamatus automašīnu tehniskajā pasaulē, kā arī pieradinot mazu puiku braukt ar dažādiem transportlīdzekļiem un neizpalika arī dažādu sacensību apmeklēšana. Kā atzīst Ēriks, tā laika bērnības sapnis bija WRC rallijs. „Bērnībā sapnis man bija pasaules čempionāts rallijā, bet augot nedaudz mainīju segumu pret asfaltu.”

„Kad bija pirmais drifta šovs? 2007.gads, kad biju uz 2.posmu Latvijas drifta šovā un kopš tā laika tas mani paķēra. Neizskatījās pārāk sarežģīti, tāpēc radās vēlme piedalīties pašam.” Uz karstām pēdām Ēriks iegādājās Bauskā BMW E30 ar standarta 2 litru benzīna motoru. Līdz pavasarim automašīna netika aiztika, taču pēdējā dienā pirms 2008.gada sezonas sākuma Ēriks devās uz Biķernieku trasi, lai iegūtu braukšanas licenci. „Tajā reizē bija jāparāda, uz ko Tu esi spējīgs, lai saņemtu licenci. „Sēdos iekšā un ar standarta autiņu nobraucu!”

„Ar to arī es sāku”, atzīst Ēriks. Drifts noteikti ir tas autosports, kur dalībnieki nevar „stāvēt uz vietas”, tāpēc savs sporta auto visu laiku jāattīsta un jāuzlabo. Patinot laiku atpakaļ- pirmajā sezonā tika nobraukts ar 2 litru BMW E30, nākošajā sezonā 2009.gadā tika nomainīts motors 2,8 litru. Tad 2010.gadā tika iegādāts jauns BMW E30, ar kuru Ēriks brauc pašlaik, kā arī automašīna tika aprīkota ar 4,4 litru dzinēju. „To motoru dzimšanas dienā toreiz uzdāvināja draugs. Jauna mašīna, tad, protams, neizpalika arī jauns motors.” 2011.gadā Ērika automašīna pieņēma vēl sportiskākus apmērus un tika iebūvēts drošības karkass jeb dugas, kas ļāva Ērikam kļūta par PRO klases debitantu. „PRO klase- noteikti cits līmenis!” Pēc 2011.gada sezonas, kas Ērikam bija vissmagākais posms, jo jauns līmenis un jaunas prasības ieviesa zināmas korekcijas tālākos drifta sezonas plānos, tika nolemts pāriet uz ProAm klasi. Un tad jau arī klāt nākošā sezona-2012.gada un 2013.gada sezona atnesa kopvērtējuma līdera vārdu Latvijas drifta kausa ProAm klasē, kur izcīnītas 1.vietas. Šajās sezonās arī tika iepazīta konkurence ārpus Latvijas robežām- pieredze un cits līmenis. Jauns izaicinājums mūsu braucējam. Ar lielu entuziasmu par piedalīšanos un komandas atbalstu tika darīts, cik bija spēkos.

Piedzīvojot divas veiksmīgas sezonas ProAm kopvērtējuma līdera pozīcijā, kā arī pilnveidojot savas prasmes un automašīnu, kas jau uz 2014.gada sezonu ieguva BMW M5 motoru ar 430Zs, tika nolemts pāriet atpakaļ uz PRO klasi. „Lai jau arī citiem tiek!” atzīst Ēriks, komentējot savu lēmumu par pāriešanu PRO klasē. „2014.gads tika plānots kā pierašanas periods, lai pats varētu pierast pie lielākiem ātrumiem, sarežģītākām trasēm un stiprākas konkurences.” Tā Ēriks stāsta par 2014.gada plāniem, taču brauciens pēc brauciena un posms pēc posma pierādīja viņu kā stabilu braucēju un amats rokā- 2014.gada Latvijas PRO drifta čempionāta kopvērtējuma līderis un čempions!

„Mērķis nākošajai sezonai? 2015.gada Latvijas PRO klases mērķis noteikti ir pjedestāls. Noteikti arī uzstartēšu Baltijas valstīs notiekošajos „Allstars European Series”, „NEZ Drift Championship” un „EEDC” (Eastern Europe Drift Championship)posmos. Šobrīd tiek būvēts pilnīgi jauns BMW M5 motors ar kompresoru, lai startētu un sastādītu konkurenci arī ārpus Latvijas robežām. Iepriekšējais motors izturēja 25 gonkas, tagad laiks citam!”

“Būšu gatavs visai sezonai. Cīnīšos un centīšos.”- kad līdz startam 2015.gada sezonā, kas ilgs gandrīz 5 mēnešus, palikušas 2 nedēļas, par savu gatavību pārliecināts drifta pilots Ēriks Ulass.

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Avots: http://vervo.lv/lv/kompanija/sponsoresana

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv