Vervo jaunumi

SIA Vervo aktivitātes gadumijā

2014. gadu noslēdzot, mums netrūka ne ikdienas darbu, ne pienākumu, bet atradām laiku, lai apciemotu klientus un partnerus. Lai dāvātu prieku sev un citiem, kopā ar Ziemassvētku rūķiem, sarūpējām dāvanas saviem lielākajiem sadarbības partneriem un klientiem. Atbalstot labdarību, iegādājāmies biedrības Eurika bērnu zīmētas kartiņas, kā Ziemassvētku apsveikumus tiem klientiem un partneriem, pie kuriem nepaspējām nokļūt. Sadarbojoties ar Jusan Print, izveidojām savu kalendāru 2015. gadam. Galda pārliekamais kalendārs priecēs visu gadu gan mūs, gan mūsu klientus un partnerus.

 Pozitīvi novērtējot Bite Latvija akciju par neglīto eglīšu popularizēšanu, saņēmām arī savu neglīti vārdā Pliekacīte. Eglīti oriģināli izrotājām un nolikām goda vietā mūsu birojā.

Pēdējā vecā gada darba dienā devāmies ekskursijā uz Igauniju. Bijām Tartu, apmeklējām AHHAA zinātnes centru, pastaigājāmies pa pilsētu, fotografējāmies un daudz smējāmies. Svētku vakariņas ieturējām krogā Hansa Tall, kas veidots īstā Hanzas stilā viduslaiku noskaņā un baudījām ēdienus igauņu gaumē. Vakariņas pavadījām priecīgā gaisotnē jauko kolēģu sabiedrībā. Skaitījām pantiņus, dalījām dāvanas un pat vienojāmies kopīgā dziesmā.

Esam gandarīti par paveikto 2014.gadā. Atskatoties atpakaļ pagājušā gada notikumos mums ir patiess prieks par ieguldījumiem SIA Vervo attīstībā. Sevišķi pašās gada beigās sajutām lielu sirsnību un atsaucību, kā apliecinājumu par labo darbu saņemot daudz labu vārdu un apsveikumu no saviem klientiem un sadarbības partneriem.

Novēlam visiem klientiem, sadarbības partneriem un, protams, kolēģiem izdevušos un darbīgu Jauno 2015. gadu!

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv