Vervo jaunumi

SIA Vervo apmācības

SIA Vervo apmācībasLai sniegtu labāku servisu saviem klientiem, kā arī kļūtu gudrāki un veiksmīgāki SIA Vervo kolektīvs divas sestdienas pavadīja apmācībās. Apmeklējām SIA Perfect Sales semināru pie Armanda Ābelīša, kurš mums sniedza konkrētus un praktiskus padomus, veiksmīgu pieredzi darbā ar klientiem.

 SIA Vervo ir pilna servisa loģistikas uzņēmums, kas piedāvā starptautiskos kravu pārvadājumus, dažādus transporta pakalpojumus un citus loģistikas risinājumus.

SIA Vervo komandā visi ir savas nozares profesionāļi, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir pilnībā atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes.

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv