Vervo jaunumi

SIA Vervo basketbola klubs „Rīgas Nets/Vervo”

SIA Vervo turpina iesāktās tradīcijas un 2014./2015. gada sezonā jau atkal sponsorē basketbolu.

Šobrīd esam uzsākuši sadarbību ar basketbola klubu „Rīgas Nets”, kam pēc finansējuma saņemšanas ir mainīts nosaukums – „Rīgas Nets/Vervo”.

 Vēsturiski komanda „Rīgas Nets/Vervo” (RNV) savu darbību aizsāka 2008. gadā ar savādāku nosaukumu, kad to izveidoja brāļi Jānis un Kristaps Slišāni, pēc kuriem komandas vadību pārņēma Aivis Asarītis. No sākotnējā komandas sastāva gan šobrīd komandā spēlē tikai Ēriks Timrots. 2011. gadā komandai pievienojās Toms Žoludevs, kurš šobrīd ir gan spēlējošais treneris, gan organizatorisko lietu kārtotājs. Šajā sezonā komandas kapteinis ir Rihards Gals.
 
Komandu veido jaunieši, kuriem basketbols ir daļa no dzīves veida. Šādi tiek labi pavadīts laiks, uzlabotas spēlēšanas prasmes un fiziskā forma. Ir iespēja salīdzināt savus spēkus ar citām basketbola komandām. Spēlētāji guvuši pieredzi skolas basketbola komandās, kā arī jaunatnes līgā, ir arī spēlētājs ar LBL pieredzi.

Basketbola klubs „Rīgas Nets/Vervo” kopš 2008. gada spēlē Triobet basketbola līgā. Triobet basketbola līga ir lielākā amatieru basketbola līga Latvijā un šogad tā sāks jau 7. sezonu, neapstājoties pie sasniegtā un turpinot attīstību. Komanda RNV šogad debitējusi TBL Izaicinājuma kausā. Izaicinājuma kauss ir otrs spēcīgākais turnīrs, tas tiks aizvadīts jau ceturto sezonu. Arī šoreiz izaicinājuma kausa ieguvēji kvalificēsies spēlēšanai Extra līgā 2015./2016. gada sezonā, savukārt 2., 3. un 4. vietas ieguvēji saņems tiesības piedalīties pārspēlēs.

„Rīgas Nets/Vervo” pamata uzdevums šajā sezonā ir iekļūt TBL Izaicinājuma kausa play off turnīrā. Mērķi kā vienmēr tiek uzstādīti augsti, tādēļ nav izslēgta iespēja cīnīties par godalgotām vietām. 2015. gada vasarā plānots piedalīties Ghetto Games septītās sezonas basketbola turnīrā Ghetto Basket. Pateicoties sadarbībai ar SIA Vervo, uzstādītie mērķi būs sasniedzami daudz vieglāk!

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Avots: vervo.lv/lv/kompanija/sponsoresana

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv