Nozares jaunumi

'Stena Line' īslaicīgi palielina kravas pārvadājumu kapacitāti maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju

'Stena Line' īslaicīgi palielina kravas pārvadājumu kapacitāti maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju

"Stena Line" vairāku aprīļa un maija nedēļu laikā īslaicīgi palielinās kravas pārvadājumu kapacitāti maršrutā starp Trāvemindi Vācijā un Liepāju Latvijā. 130 metrus garais prāmis "Stena Vinga" pievienosies prāmjiem "Stena Gothica" un "Urd" maršrutā ar pirmo atiešanu no Trāvemindes otrdienas, 30. marta, vakarā.

"Stena Vinga" ir moderns "RoPax" prāmis, kas būvēts Holandē 2005. gadā un kura kravas ietilpība veido1500 kravas līnijmetru un 400 pasažieru.

"Stena Line" Latvijas maršrutu vadītājs Johans Edelmans (Johan Edelman) norāda, ka uzņēmums turpina paplašināt savu darbību Baltijas jūrā. "Stena Vinga" īslaicīgi palīdzēs palielināt kravas pārvadājumu kapacitāti maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju.

"Stena Line" Ziemeļeiropas 17 maršrutos izmanto 37 prāmjus. Šis ģimenes uzņēmums dibināts 1962. gadā, un tā galvenais birojs atrodas Gēteborgā. "Stena Line" ietilpst "Stena AB Group", kas nodarbina apmēram 16 000 darbinieku, ar apmēram 37 miljardu Zviedrijas kronu apgrozījumu gadā.

Starptautiskie jūras kravu pārvadājumi arī ir viens no transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo piedāvātajiem pakalpojumiem. Lai pieteiktu kravu, raksti e-pastu: info@vervo.lv

Avots: https://www.delfi.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv