Nozares jaunumi

Par Covid-19 valsts apmaksātu analīžu veikšanu starptautisko transporta pārvadājumu pakalpojumu sniedzēju darbiniekiem

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Valsts operatīvā medicīniskā komisija ir pieņēmusi lēmumu paplašināt personu loku, kurām tiks veiktas valsts apmaksātas Covid-19 analīzes, iekļaujot šajā sarakstā arī autovadītājus, kuri veic starptautiskos autopārvadājumus.

Ņemot vērā, ka autovadītājiem, kuri veic starptautiskos autopārvadājumus, darba pienākumu veikšana ir saistīta ar augstu Covid-19 infekcijas saslimšanas risku, 2020. gada 27. aprīlī Covid-19 laboratoriskās testēšanas algoritms papildināts ar iespēju veikt testēšanu starptautisku transporta pārvadājumu pakalpojumu sniedzēju darbiniekiem saskaņā ar darba devēja rīkojumu. Saskaņā ar Valsts operatīvā medicīniskā komisijas lēmumu minētos darbiniekus uz Covid-19 izmeklējumiem iespējams nosūtīt, ja darbiniekam ir akūtas elpceļu infekcijas slimības pazīmes, gan arī bez akūtām elpceļu infekcijas slimības pazīmēm.

Lai pieteiktu analīžu paraugu ņemšanu, darba devējam ir jāsazinās ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, rakstot uz e-pasta adresi covid.iestades@nmpd.gov.lv vai zvanot pa tālruņa numuru 67337095 (tālruņa darba laiks ir katru dienu no pirmdienas līdz svētdienai no plkst.8.00 līdz 18.00) un informējot par darba vietu, par izmeklējamām personām (vārds, uzvārds, personas kods), kā arī norādot darba devēja nozīmētās atbildīgās personas testēšanas organizēšanai kontakttālruni. Ja darbiniekam, kurš nosūtīts uz izmeklējumu, nav akūtas respiratoras infekcijas slimības pazīmes, paraugu paņemšanas vietās NMPD nozīmētajā laikā viņi varēs ierasties ar savu personīgo transportu, velosipēdu, kājām vai, lietojot sejas masku, ar sabiedrisko transportu.

Avots: http://www.atd.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv