Nozares jaunumi

"Latvijas Dzelzceļa" mācību operācijā imitēs vagonu apgāšanos un ugunsgrēku

3. oktobrī Līvbērzes stacijas tuvumā esošajā poligonā notiks "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) mācībās, kurās tiks imitēta kravas vagona apgāšanās, bīstamas kravas izplūšana un aizdegšanās, kā arī ugunsgrēka dzēšana, izmantojot helikopteru un speciālo smago tehniku.

Iepriekš plānotās civilās aizsardzības mācības Līvbērzē būs līdz šim vērienīgākās LDz organizētās šāda veida mācības, kuras kopā ar LDz prezidentu Uģi Magoni apmeklēs aizsardzības ministrs Artis Pabriks un satiksmes ministrs Anrijs Matīss. Mācību laikā LDz prezidents Uģis Magonis ar ministriem novērtēs līdzšinējo sadarbību, kā arī izvērtēs nākotnes sadarbības iespējas ārkārtas stāvokļa gadījumos, kas saistīti ar dzelzceļu.

LDz Ārkārtējo situāciju un atjaunošanas līdzekļu daļas vadītājs Aivars Straume aicina tuvākās apkārtnes iedzīvotājus saglabāt mieru: "Ja Līvbērzes stacijas apkārtnē redzami dūmi, dzirdamas sirēnas, kā arī helikoptera un smagās tehnikas vai pat sprādziena skaņas, aicinām iedzīvotājus nesatraukties un saglabāt mieru. Šīs ir plānotās mācības, un situācija tiek pilnībā kontrolēta."

LDz rīko mācības sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Vides dienestu, Valsts un Pašvaldības policiju, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, Nacionālajiem bruņotiem spēkiem un Jelgavas pilsētas un novada civilās aizsardzības komisiju.

Avots: https://www.delfi.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv