Nozares jaunumi

Jau nākamgad 'Volvo Trucks' sāks tirgot elektriskos kravas auto

2019. gadā "Volvo Trucks" Eiropā sāks tirgot elektriskās kravas automašīnas, pirmās vienības jau šogad sāks izmantot kopā ar izraudzītiem klientiem atsaucēm.

Elektriskās kravas automašīnas būtiski samazina trokšņu un izplūdes gāzu emisijas un piedāvā jaunus veidus, kā pārvaldīt loģistikas pakalpojumus. Nakts laikā var izpildīt vairāk pārvadāšanas uzdevumu, un mazāk kravas automašīnu jāsacenšas par vietu uz ceļa sastrēgumstundās.

"Izmantojot elektriskas un klusākas kravas automašīnas preču pārvadājumiem pilsētu teritorijās, mēs reizē sasniedzam vairākus mērķus. Bez izplūdes gāzēm un neradot troksni, būs iespējams darboties sensitīvajos pilsētu centros. Pārvadājumus var arī izpildīt mazāk aizņemtos laikos, piemēram, vēlu vakarā un naktī. Tas samazinās ceļu noslodzi dienas sastrēgumstundu satiksmes laikā, ļaujot daudz efektīvāk nekā šobrīd izmantot gan ceļu tīklu, gan transportlīdzekļus," stāsta "Volvo Trucks" prezidents Klāss Nilsons.

Avots: http://www.delfi.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv