Nozares jaunumi

Vēsturiski! Pašbraucoša kravas mašīna nobraukusi 200km, lai nogādātu alu

Vēsturiski! Pašbraucoša kravas mašīna nobraukusi 200km, lai nogādātu aluPateicoties vienai pašbraucošai robo-kravas mašīnai Kolorado štatā ASV, daudzi cilvēki varēja veldzēt savas slāpes ar aukstu Budweiser alu, ziņo USA Today.

 Pagājušajā nedēļa par Otto sauktā, Sanfrancisko radītā robotmašīna veica savu pirmo autonomo braucienu, lai veiktu veiksmīgu piegādi.

Drošības labad gan Otto iekšā atradās arī šoferis, kurš gan visu ceļu varēja slaistīties un ar spēkrata vadīšanu 120 jūdžu, jeb ap 200 kilometru, garumā nenodarboties.

Tagad tiek plānots pārbaudīt, kā šāda mašīna spēj pārvarēt sarežģītākus maršrutus un laikapstākļus.

Jāatzīmē, ka startaps, kurš radīja Otto, radās vien 2016.gadā un to jau par 670 miljoniem iegādājušies Uber. Līdzīgus pašbraucošus auto izmēģinājuši arī Google un Ford, tomēr Otto ir pirmais, kuram nav nepieciešams drošības šoferis.

Tā kā daudziem varētu būt šoks par šādu tehnoloģijas brīnumu, ticis arī publicēts video, kas dokumentē notikušo vēsturisko braucienu.

Avots:http://www.focus.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv