Nozares jaunumi

Maskavas transporta izstādē Latviju pozicionē kā aktīvu Eirāzijas transporta koridoru saimes locekli

Maskavas transporta izstādē Latviju pozicionē kā aktīvu Eirāzijas transporta koridoru saimes locekliLatvija sevi pozicionē kā aktīvu Eirāzijas transporta koridoru saimes locekli un sniedz savu ieguldījumu Eirāzijas transporta koridoru attīstībā, transporta un loģistikas izstādē "TransRussia 2016" informēja Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš.

Uzrunājot izstādes plenārsesijas dalībniekus, Ozoliņš paudis pārliecību, ka starptautiskais transporta forums ne vien nostiprinās jau esošos kontaktus, bet arī liks rasties jaunām idejām un palīdzēs atrast jaunus sadarbības partnerus. Tāpat viņš atzīmēja labās saiknes starp Latviju un Krieviju transporta jomā, īpaši uzsverot regulāro dialogu, kas notiek starp abām valstīm.

Latvija pēdējos gados ir bijusi ļoti aktīva dalībniece starptautiskā vidē, un šie pasākumi veltīti tam, lai identificētu un novērstu šķēršļus Eirāzijas transporta koridoru attīstībā un nodrošinātu to nevainojamu darbību, kas ir garants ne vien katras valsts individuālajai izaugsmei, bet visa kontinenta attīstībai kopumā, paziņojis Ozoliņš.

Latvijas stendā Maskavā bija pārstāvēti vairāk nekā 30 Latvijas uzņēmumi, tajā skaitā VAS "Latvijas Dzelzceļš", Rīgas un Ventspils brīvosta, Liepājas Speciālā ekonomiskā zona, SIA "LDz Cargo", SIA "LDz Cargo Loģistika", "Alpa centrums", SIA "Inflot", SIA "Compass Transit", SIA "AA Logistic", SIA "Ergs", "P&B Terminal", SIA "Liter", SIA "Stena Line", SIA "L-ekspresis", SIA "Quinto" Logistics", "TFS Trans", "Transasia", "F.B.Logistics", "Sigis", "Kleintech Services", "Jaunmilgravis port company", "Riga Commercial Port", "Jaunzeltini", "WT terminal", "Rīgas Universālais termināls", "Frigo Baltic" un "Sistem Terminal".

Ozoliņš trešdien, 20.aprīlī, plāno ar uzrunu uzstāties "Latvijas Dzelzceļa" stendā rīkotajā pieņemšanā - "Dzelzceļam Latvijā - 155".

Avots: http://balticexport.com/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv