Nozares jaunumi

Zemās naftas cenas varētu pozitīvi ietekmēt patēriņu un transporta nozari

Zemās naftas cenas varētu pozitīvi ietekmēt patēriņu un transporta nozariPēdējo 15 mēnešu laikā naftas cena pasaulē ir pazeminājusies par 70%, un šonedēļ pirmo reizi tā noslīdēja pat zem 30 dolāriem par barelu – tik zema naftas cena nebija piedzīvota jau 12 gadus. 

 Tas satricinājis gan vērtspapīru tirgus visā pasaulē, gan arī sola nopietnu ietekmi uz ekonomiku.

Galvenie ieguvēji no lielā naftas cenu krituma būs patērētāji, jo tam vajadzētu veicināt transporta un pārvadātāju biznesu, kas varētu pozitīvi atsaukties uz citām tautsaimniecības nozarēm, tādējādi pieaugtu iedzīvotāju patēriņš, kas veicināt daudzu ekonomiku atgūšanos.

Arī Vācijas ekonomika varētu būt ieguvēja, norāda eksperti, taču sajūsma ir piezemēta. Naftas eksportētājiem naftas zemās cenas nes zaudējumus. Nākotnē iespējams pat darba algu samazinājums, kā arī nozares stagnēšana un neieinteresētība jaunu atradņu meklēšanā.

Avots: http://www.lsm.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv