Nozares jaunumi

Ukrainas valdība pieņem lēmumu uz laiku aizliegt pārvadāt kravas uz Krimu

Ukrainas valdība pieņem lēmumu uz laiku aizliegt pārvadāt kravas uz KrimuUkrainas valdība ir pieņēmusi lēmumu uz laiku aizliegt pārvadāt kravas uz Krievijas anektēto Krimas pussalu, pirmdien vēstīja aģentūra UNIAN.

 Ukrainas valdība pēc prezidenta Petro Porošenko ierosinājuma uz laiku ir noteikusi aizliegumu kravu pārvadājumiem uz Krimu.

Par to valdība pavēstīja sociālās saziņas vietnes «Facebook».

«Valdība pēc mana ierosinājuma uz laiku ir aizliegusi vest kravas pāri Ukrainas un Krimas autonomās republikas administratīvajai robežai,» paziņoja Ukrainas premjerministrs Arsenijs Jaceņuks.

Viņš norādīja, ka jau ir devis rīkojumu sagatavot sarakstu ar precēm, kas varētu tikt vestas uz Krimu.

Jau vēstīts, ka Porošenko pirmdien ierosināja pilnībā pārtraukt kravu satiksmi un tirdzniecību ar Krimas pussalu.

Prezidents vērsās pie Jaceņuka ar priekšlikumu izveidot darba grupu, kas analizētu jautājumu par kravu pārvadājumu un preču apmaiņas pārtraukšanu abos virzienos ar Krimu, un sagatavot attiecīgo likumprojektu.

Porošenko arī aicināja līdz valdības lēmuma pieņemšanai nodrošināt pagaidu kravas autotransporta un dzelzceļa pārvadājumu pārtraukšanu ar Krimu.

Krievija anektēja Ukrainas Krimas pussalu 2014.gada martā.

Avots: http://apollo.tvnet.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv