Nozares jaunumi

Latvijas Kuģu reģistrā pieaug kravas kuģu skaits

Latvijas Kuģu reģistrā pieaug kravas kuģu skaits2015.gada pirmajā pusgadā Latvijas Jūras administrācijas Kuģu reģistrā no jauna reģistrēti četri sauskravas kuģi, bet no reģistra izslēgti divi pasažieru kuģi, kuru bruto tilpība pārsniedz 500.

 No jauna reģistrētie kravas kuģi ir Rix Emerald, Rix River, Rix Alliance un Osterems, bet no reģistra izslēgti AS Tallink Latvija pasažieru/ ro-ro tipa kuģi Romantika un Silja Festival, kas vairs neveic pārvadājumus maršrutā Rīga – Stokholma.

Līdz ar to SOLAS konvencijas kuģu skaits Kuģu reģistrā pieaudzis no 20 uz 22.

Pavisam Kuģu reģistrā ir 371 kuģis, ieskaitot zvejas kuģus, palīgflotes kuģus, dienesta kuģus un citus.

Pieaudzis atpūtas kuģu skaits, jo pusgada laikā no jauna reģistrēti 25 atpūtas kuģi – 19 buru jahtas un 6 motorjahtas, savukārt no reģistra izslēgti 13 atpūtas kuģi – 12 buru jahtas un 1 motorjahta. Līdz ar to atpūtas kuģu skaits sasniedzis 578.

Avots: http://bnn.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv