Nozares jaunumi

Pieaug kravu pārvadājumu apjomi starp Baltiju un Skandināvijas valstīm

Pieaug kravu pārvadājumu apjomi starp Baltiju un Skandināvijas valstīmNo Liepājas uz Zviedrijas pilsētu Nīneshamnu šonedēļ sāka kursēt lielākas ietilpības prāmis "Stena Flavia", ņemot vērā pieaugošo un dinamisko kravu pārvadājumu apjomu starp Baltiju un Skandināvijas valstīm, aģentūrai LETA norādīja "Stena Line" pārstāvis Oskars Osis.

 "Stena Flavia", salīdzinot ar iepriekš šajā maršrutā kursējošiem prāmjiem, ir lielāka kravu pārvadājumu kapacitāte, un tā ir piemērotāka arī pasažieru pārvadāšanai, nodrošinot augstāku komfortu, kā arī vairāk pasažieru vietu.

Kā ziņots, 14.aprīlī saskaņā ar grafiku pirmo reizi Liepājas ostā ienāca kompānijas SIA "Stena Line" prāmis "Stena Flavia", kas Liepāju turpmāk savienos ar Zviedrijas pilsētu Nīneshamnu. Osis jau iepriekš prognozēja, ka, ņemot vērā faktu, ka turpmāk starp Liepāju un Nīneshamnu kursēs lielākas kapacitātes prāmis ar kravu tirgum pielāgotāku grafiku, kravu apjoms šogad, salīdzinot ar pagājušo gadu, pieaugs par 15-20%.

"Stena Line" ir viens no lielākajiem prāmju operatoriem pasaulē ar kopumā 22 maršrutiem Baltijas jūrā, Ziemeļjūrā un Īrijas jūrā, un flotē ir 39 prāmji. No Latvijas "Stena Line" prāmji kursē no Ventspils uz Travemindi (Vācija) un Nīneshamnu (Zviedrija) un no Liepājas uz Travemindi (Vācija) un Nīneshamnu (Zviedrija).

Avots: http://www.nozare.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv