Nozares jaunumi

Kravu pārvadājumiem Krievijas virzienā atļauju vairs nepietrūkst

Kravu pārvadājumiem Krievijas virzienā atļauju vairs nepietrūkstJanvāra un februāra statistika parāda, ka lielākajā daļā gadījumu nav problēmu ar atļaujām starptautiskajiem kravu pārvadājumiem un to nepietrūkst arī Krievijas virzienā, intervijā aģentūrai LETA norāda jaunais Autotransporta (ATD) valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš.

 Viņš gan saka, ka tirgus un pārvadājumu apjoms uz Krieviju ir objektīvi samazinājies. Statistika rādot, ka atļauju apjomam šogad jābūt pietiekamam.

"Cits stāsts ir par trīspusējām atļaujām, īpaši uz Kazahstānu, kur gadā ir vienošanās par 700 atļaujām, taču šī brīža statistika rāda, ka interese par gada diviem mēnešiem ir proporcionāli lielāka, ja sadalītu pieprasījumu pa mēnešiem par atlikušo gadu. Nesakām, ka pietrūks, bet ir jāseko līdzi," skaidro ATD vadītājs.

Par trīspusējām atļaujām pieprasījums vēl pieaugot arī uz Poliju. "Kopējās tendences gan nav būtiski atšķirīgas no pagājušā gada, taču izņemto atļauju apjoms, salīdzinot ar pērno gadu, ir nedaudz mazāks. Ar to šajā situācijā ir jārēķinās, jo šeit mēs esam situācijas ķīlnieki," uzsver Godiņš.

Avots: http://riga.pilseta24.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv