Nozares jaunumi

Pa nedēļu benzīna cenas samazinājušās par pieciem centiem

kopš jūlija benzīna cenas ir samazinājušās kopumā par 12 centiemSekojot tālākam naftas produktu cenu samazinājumam pasaules biržās un paaugstinoties ASV dolāra un eiro valūtas kursa vērtībai, kopš pagājušās nedēļas «Statoil Fuel&Retail Latvia» staciju tīklā benzīna cenas ir samazinājušās par pieciem centiem, informēja uzņēmuma Degvielas produktu attīstības departamenta pārstāvis Armands Žubulis.

 Dīzeļdegvielas cenas šajā pašā periodā samazinājušās par četriem centiem.

Kā secina Žubulis, līdz ar to kopš jūlija benzīna cenas ir samazinājušās kopumā par 12 centiem, bet dīzeļdegvielas cenas par astoņiem centiem, sasniedzot zemāko degvielas cenu līmeni kopš 2011.gada.

Kā ziņots, naftas cenas pēdējo nedēļu laikā ietekmējis vājais enerģijas pieprasījums, ņemot vērā globālās ekonomikas gauso izaugsmi, kā arī pārmērīgas jēlnaftas piegādes un naftas ražotājvalstu lēmumi samazināt cenas.

Pagājušajā nedēļā «Brent» jēlnaftas cena novembra piegādēm ceturtdienas rīta tirdzniecības sesijā samazinājās līdz 82,72 dolāriem (65,3 eiro) par barelu, kas ir zemākais līmenis kopš 2010.gada 23.novembra.

Avots: financenet.tvnet.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv