Nozares jaunumi

Prāmju operators Stena Line palielina reisu skaitu uz Zviedriju

maršruts Ventspils - Nīneshamna strauji attīstās.Prāmju operatora "Stena Line" maršruts Ventspils - Nīneshamna (Zviedrija) kļūst arvien pieprasītāks, kopš tas tika pārņemts no "Scandlines" pirms vairākiem gadiem, un kravu un pasažieru skaits turpina augt. Šī gada pirmajos 9 mēnešos kravu vienību un pasažieru skaits palielinājies par 23 procentiem, tādēļ "Stena Line" palielinās prāmju reisu skaitu abos virzienos kopš šī gada 19.oktobra, šī maršruta izpildē iekļaujot prāmjus "ASK" un "URD".

 Šobrīd maršrutā Ventspils - Nīneshamna kursē prāmji "Scottish Viking" un "Stena Flavia". Ar prāmju "ASK" un "URD" iekļaušanu reisu skaits abos virzienos tiek palielināts no 6 līdz 8 reizēm nedēļā, turklāt viena atiešana uz Nīneshamnu un atpakaļ tiks veikta no Liepājas ostas. Prāmji "ASK" un "URD" turpinās kursēt arī maršrutā Liepāja - Traveminde (Vācija).

"Protams, ir ļoti patīkami, ka maršruts Ventspils - Nīneshamna tik strauji attīstās. Šobrīd mums ir iespēja palielināt kapacitāti ar papildus atiešanām klientu pieprasītos laikos. Un tas iespējams, šī servisa sniegšanā iesaistot papildus prāmjus, kas līdz šim kursējuši no Latvijas uz Vāciju. Tas ir pašsaprotami, ka pielāgojam savu darbību tirgus pieprasījumam," informē Tonijs Mikelsens, Baltijas jūras maršrutu direktors.

"Stena Line" ir pārliecināti par šī virziena arī turpmāku attīstību. "Šis mums ir stratēģiski svarīgs maršruts, un turpināsim strādāt pie tā pilnveides. Mūsu mērķis ir ieviest 2 identiskus prāmjus, kas būtu vienlīdz piemēroti kā kravu pārvadāšanai, tā pasažieru ērtībām, " tā Tonijs Mikelsens.

Avots: www.latviesi.com

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv